| gogusamsung a întrebat:

La ce vă trebuie acele fundițe? Ideea site-ului e să socializezi, oferind informații utile în același timp. La ce vă ajută acele fundițe încât le folosiți drept motivație pentru a răspunde?

Răspuns Câştigător
| Adredemesconf a răspuns:

Buna!
Ai foarte mare dreptate, toata lumea fuge după fundite rolling eyes, parca ar fi o întrecere.Chestia e ca ei tot fug după fundite ca într-un concurs, de parca ar câștiga ei ceva.Prin acei "ei" ma refer la userii care cerșesc fundita... rolling eyes E foarte enervant sa vezi după aproape fiecare raspuns "fundita?" sau "fundita plsss!" urmat de către emoticonul ala care seamănă cu un cățel.
Se pare ca da, ii incalzeste mai mult o funda decat sentimentul ca au ajutat pe cineva.Cum am spus, nu este nici un premiu, doar mulțumirea interioara, care te face sa te simți bine, ca ai ajutat un om, în loc sa te uiți la TV sau sa îți pierzi vremea pe net.
Oare ii atrag acel portocaliu frumos? Se pare ca da ca alt motiv eu nu-mi găseschee hee.
Chestia e ca "ei" ( devil ) se înmulțesc pe zi ce trece, si nu numai după fundite e goana, ci si după puncte...dovada? cred că trebuie sa stai maxim 10 min. pe site ca sa-ți dai seama de asta.Trist, dar pe zi ce trece tot mai adevărat...sad. Un exemplu care îl pot da este ca cineva a pus o întrebare si cineva a raspuns, sec, "nu știu". Tot pentru acele 50 de puncte care se adaugă la punctele totale.
M-am chinuit sa scriu câteva cuvinte măcar cu diacritice (ma enervează un pic parca si aia analfabeți ).
Ce-i drept, si eu ma bucur cand primesc o fundita, dar doar pentru ca ma face sa ma simt mai bine stiind ca raspunsul meu a ajutat pe cineva.

O zi buna!
happy

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Personal, la nimic.La sfarsitul anului le schimb in euro si le donez in Fondul de SolidaritatewinkingSunt un bun cetateansmug. Nu sunt aici pentru fundite ci pentru a ajuta.Prefer un multumesc decat o funda

| TeoPT a răspuns:

Nu stiu de ce le vor, probabil cred ca vor ajunge experti TPU si vor fi mai respectati. dar nu prin fundite devii expert TPUwinking

| lovenotsex a răspuns:

Nu toti le folosesc drept motivatie. Daca sti sa ajuti sau ai cum ajuta, fa-o, nu astepta numaidecat rasplata.

| unione a răspuns:

Unii cred ca le pot schimba cu bomboane (funditele)

| gogusamsung explică:

Și eu am zis faza cu fundița în cazul întrebărilor la care aveam nevoie de un răspuns urgent, dar mă refer la cei care răspund după care cer funda

| kennyisdead a răspuns:

Se pare ca pe multi, numai metoda 'fapta-recompensa' ii motiveaza. E, dupaa parerea mea, trist, dar util pentru functionarea siteului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca funditele sunt asa de controversate nu inseamna ca se raspunde pentru ele. Motivul pentru care majoritatea scriu la sfarsit "fundita" este, intr-adevar, de a o obtine, dar o doresc deoarece cred ca vor fi mai respectati, vor socializa mai usor, li se vor vota mai des raspunsurile. Dorinta aceasta se va evapora- unii vor obtine ce si-au propus si apoi au sa priveasca altfel site-ul iar altii, vazand ca nu le merge, se vor retrage.