Hahaha, foarte tare. Imi aduc aminte de ea din joc, dar cred ca era cam paradita. Din poze mi-o aduceam aminte fara apa. Super tare, insa trebuie sa fim de acord ca per total nu prea era de trait acolo. Plus ca lichidatorii au cam dat coltul in masa... Legat de joc o gramada din actiune se petrece in oras si in jurul lui. Atmosfera e extraordinara. Merita sa il cumperi, il gasesti cu citiva dolari in 2020. Vreo 3 euro toate jocurile, cheie pentru GOG - https://www.kinguin.net/category/27515/s-t-a-l-k-e-r-bundle-gog-cd-key
Da stalker the shadow of chernobyl si stalker clear sky!
In 2019 am vazut filmulet, nu era nici un incendiu! Nu au fost luati pe sus! La ora 12 s-a anuntat sa coboare la ora 14, si s-a zis sa inchida totul bine chiar. Au iesit singuri, nu aveau de ce sa fie luati pe sus. Poate cativa sa zicem ca nu au iesit, dar neglijabil. De aia i-a si pacalit ca vor sta 3 zile plecati, ca sa vina de buna voie jos sa plece.
Turism se face nu undeva la margine, te duce in oras efectiv!
E in joc si piscina?! Poti intra in incinta? Macar vreau sa-l vad pe Youtube daca nu-l iau.
Mda, nu stiu daca au dat coltu`, poate. Dar ce pana mea cautau lichidatorii acolo inca 12 ani?! Hai ca cine mai lucra la cele doua reactoare 1 si 3 parca, sa zic ca erau acolo, ca 2 s-a inchis in 1991, dar ailaltii?
Azi a aparut in ziar despre asta "34 ani de la cernobal...".
Frate eu cred ca faceam soc sa ma scoti din casa in 2 ore. Iti dai seama, sa iei aparatura buna si mai scumpa cu 2-3-5 luni inainte, sa mai fi si renovat ap, si apoi sa plec. Poate-s cu capu, dar eu nu ii evacuam, ii lasam mai departe. Ca in prima faza au zis ca nu e cazul sa se ia asa masuri, a doua zi au luat masura.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
9PM întreabă: