Ce boacana sa fac Adi? Nu mai imi convine mie sa stau in armata, nu-mi mai place, am aproape 2 ani de cand sunt angajat, am vazut cum stau treburile si nu mai doresc. Daca nu doreste sa-mi aprobe, ma voi inscrie, voi lua probele si daca sunt admis, imi dau demisia de aici.
Cel mai bine capul sus si mergi direct la el ii spui intentia si gata.
Pai m-as duce oricand, dar ma gandesc ca poate imi refuza aprobarea si tare imi este ca prinde ciuda pe mine.Ca orice comandant sa stii de la mine, nu ii convine sa le plece oamenii.
Stiu cum este, dar cel mai sincer mod de a lucra un om este prin fata lui si nu pe la spate, ai putea sa incerci daca tine la tine iti va mai plusa la salariu doar ca sa nu pleci.
Lucrez la stat, nu la patron ca sa-mi mareasca doar mie.Crezi ca ii pasa lui daca plec sau nu?
Doi bani nu da pe nimeni.Vine,isi face stagiul si pleaca.
Am inteles
, atunci go for it, daca vrei ceva mai bun si sa iti placa ce faci avanseaza.
Asta voi face Adi, sunt ambitios, crede-ma.Nu ma las.
Fara vreo pila ceva nu ai ce face. Poa sa ti-o bage pe aia mereu ca e personal insuficient si pa pa transfer la alta unitate. Daca ai nevoie de aprobarea comandantului inseamna ca esti sgp-ist si transfere intre mai si mapn nu se mai fac de mult
Asta e, datoria mea ca om este sa incerc, daca nu mai sunt si alte meserii in lumea asta care se pot face.
Nimic de comentat, si eu am fost in aceeasi situatie in sensel sa plec la alta unitate si abia abia s-a rezolvat
Eu nu vreau sa ma lucrez in armata, eu vreau sa intru la pompieri.
E simplu atunci. Te duci, dai probele si dupa aia daca ai luat tot ce trebuie si ai prins loc iti dai demisia si gata. Doar ai grija la o chestie : Tu daca nu iti duci primul contract pana la capat ai de platit cheltuieli de scolarizare. Primul contract e de 4 ani si tu cum ai 2 ar trebui sa platesti jumate. Oricum du-te si te intereseaza la personal
Stiu ca am de platit, stiu si cat am de platit, platesc cat a mai ramas, aia 2 ani.