| Elena321 a întrebat:

M-am gandit sa fiu o fata care este o fata rock super cu par aranjat cool dar ce ziceti este mai bine sa fii o fata constintioasa?happy

16 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si cam ce legatura are felul cum arati/te imbraci/ te tunzi cu constiinciozitatea?
Te-ai gandit mult inainte de a formula intrebarea asta?

| Silvia a răspuns:

Ooo dalaughinghai sa iti zic ceva...eu par o "fata rock"...ba chiar super multi si acum, chiar daca le-am zis ca nu sunt rokaritza tot nu ma credlaughing...sau.oricum ai fii...nu stiu cum sa iti explic.eu cred ca 50% dintre adolescenti sunt "cool".asta prin freza, vestimentatie, limnaj, comportament... iar apoi restul de 50% sunt tot felul de adolescenti...tocilari,constiinciosi,"normali".si cum mai vrei tuwinking.Dar...sa fii o "fata rock"...cu ce te ajuta?laughingesti mai "cool"? Iti zic eu ca nuwinking. Si asta se intampla natural...depinde de caracterul tau. .si eu daca vreau pot sa zic de maine ca sunt manelista...degeabalaughing))asta nu e in "stilul" meu...nu asa sunt eu...nu ai cum sa fii intr-un fel doar pentru ca asa e la modawinking. Iti pun o intrebare...big grinar nu pot fii o "fata rock, punk, cool..." si cum mai vrei tu...constiincioasa?!raised eyebrowsCrede`ma...mare parte dintre fetele pe care le vezi tu rock, punk, emo sunt printre primele din clasawinking. Iti zic sigurwinking am prietene emo, rockaritze. .si crede`ma...se poate 2in1winking laughing.big grin

| fluturas a răspuns:

E bine sa fii o fata constintzioasa happy

dar putin rebela, nu tot timpul pe langa mamawinking.

poti fii o fata rock .nu inseamna ca daca ai parul super cool nu poti fii constintioasa si cu capul pe umeri :pe, dar sa nu fii foarte fitoasawinking cum sunt majoritatea fetelor :pe si sanu fii o fata rock :pe daca nu iti place rockul laughing laughing .adica ma refer sa nu fii ceea ce nu vrei doar pentru ca asa e moda :pe

prfml
| prfml a răspuns:

Cate putin din toatewinking dar seriozitatea sa le domine pe toate.

| SonataArctica a răspuns:

Dupa poza esti pitipoanca.laughingdăăăăăăăăăăăă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este mai bine să fii o fată serioasă.
Poți asculta și muzică rock, nu te împiedică nimeni.
Nu trebuie să ieși din tiparul unei fete care are limite în tot ce face, în tot ce vorbește, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dienutza s-a gandit sa fie o fata... aplauze, va rog...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce, daca asculti rock, nu mai esti constiincioasa?! Sau care e legatura? Si nici aspectul fizic(par aranjat, bla, bla, bla) nu te impiedica sa-ti vezi de scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt rockerita. ca sa fi o rockerita trebuie sa vrei asta cu adevarat! nu peste noapte devii rockerita! daca vrei sa fi rockerita sunt multi pasii! 1. schimba-ti freza. 2 machiaza-te cu negru la ochi. 3 imbraca-te cel mai mult in negru. asculta muzica rock! etc etc etc. sa fi rockerita este cel mai tare lucru! dar ca sa ajungi rockerita trebuie sa dovedesti asta si sa urmezi pasii de mai sus! pasi de mai sus nu sunt toti sunt o gramada de pasi! dar informeaza-te si poate o sa ai sanse sa devii rockerita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fi cool e tare fato incearca si tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu e sa cool adica sa fi rock dc asta e ceea ce vrei.Sa fii rebela nu e rau.Mie imi place sa ma imbrak ca un repar si sa ma comport ca un baiat, chiar dc is ft asta nu ma impiedika

| Smile_5509 a răspuns:

Sa fii "fata rock"[amuzanta expresie] nu inseamna sa te imbraci in negru si sa ai par filat:]]. inseamna sa asculti muzica rock...oricum.majoritatea care asculta rock sunt printre primii la invatat...si eu ascult rock si ma descurc bine la scoalabig grin
Aaa, si cand zic rock nu ma refer neaparat la avril sau chestii de genul. Daca vrei documenteaza-te.Cauta si tu pe Wikipedia muzica rockwinking

Răspuns utilizator avertizat
| SkyesSell a răspuns:

Bv ca vre sa fi rockartiza eu is rocker deci iti dai seama ca is baiat laughing fara rockeritzabig grin

I`m not crazzy.I`m very very crazzy

| edithiacob a răspuns:

Nu poti sa devi rokerita peste noapte...trebuie sa iti placa si asta.este o schimbare de viata totala, deci nu poti sa fi azi rokerita si maine emo sau altele intelegi?winking o data ce alegi asta nu mai poti te schimbi precum vremea, deci acest pas il faci doar daca iti doresti cu adevarat

| snapsing a răspuns:

Pentru. a fii rock nu trebuie decat sa ai atitudine lumea se uita urat la tine pentru a fii rock in scoala trebuie sa fii constintioasa deoarece profesorii fac diferente desi am vazut un sfat cum ca ar trebui sa te machiezi cu negru si sa te imbraci cu mult negru that is a big lie nu e nevoie de negru pentru a asculta nirvana guns n' roses sau scorpions ai nevoie de atitudine fii nebunatica, fa multe glume, traieste-ti viata la maxim asta inseamna a avea o atitudine rock nu trebuie sa fi suparata pentru a fii old rock nu ai nevoie de mai mult daca vrei sa fii fake rock nu ai decat sa pierzi viata pe net, suparata si sungura eu sunt genul old rock, care pierde vara la vama veche munte si concerte si chiar si asa orice gen ai fii iti recomand festivalul peninsula(tg-mures) in fiecare sfarsit de vara vi tot felul de trupe cum ar fi de ex. the rasmus sau pendulum love ya!:*