| Suck a întrebat:

Ma tot intreb... oare de ce noi oamenii suntem asa rai? Daca cineva greseste este criticat, judecat, nicidecum nu este ajutat, suntem o mână de oameni pe acest Pamant si ne ucidem intre noi si ne furam... dar oare de ce? Si pentru ce? Pana la urma ajungem in pamant ingropati si in cativa ani nu isi mai aminteste nimeni de noi. Nici eu nu ma exclud de aici, sunt la fel ca toti doar ca nu inteleg de ce facem asta.
https://youtu.be/5Zkrw7MQx5g o melodie buna asa ca de final.

31 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa s-au nascut cu o mentalitate de prosti cei care critica toata ziua sau sant oameni rai, iar cine e bun e om de treaba

| 愛日本 a răspuns:

Prentru ca fiecare are propriile lui interese si dorinte, iar pentru a le realiza ar calca pe cadavre.
Cand vine vorba despre nesimtire si defaimare, aici e de vina educatia.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Inclusiv tu şi nu ştii de ce?
Viaţa-i grea şi traiul sub decent.
Cei care critică au fost cândva oameni simplii.
Asta până când au realizat că nu le va aduce un trai decent.
Astfel s-a ajuns la lucruri urâte.
End of Story.

| AFR81 a răspuns:

Exagerezi si generalizezi. Exista oameni si oameni. Nu toti critica, nu toti judeca, nu toti ucid si nu toti fura. De asemenea, exista o multime de oameni care sunt dispusi sa iti sara in ajutor daca ai vreo problema. Exista foarte multi oameni buni pe Pamant.

| Suck explică (pentru AFR81):

Ipocrizia ta nu are limite.

| AFR81 a răspuns (pentru Suck):

Daca ai putea sa-mi explici de ce, sa dezvolti, oarecum, raspunsul, ar fi super. Eu nu inteleg. De asemenea nu vad rostul unei asemenea reactii.

"Exista foarte multi oameni buni... " unde? Vreau sa vad si eu unul sa-i cer un autograf.

Primul tau raspuns mi-a confirmat ca esti un jegos, ca faci parte din oamenii aia "ai dracu". Poate si eu in unele momente. Oameni buni sunt cu siguranta. Pe langa ce vedem la televizor (unii), pot spune ca am cunoscut si personal. Nu stiu unde traiesti tu de n-ai intalnit pe nimeni asa.

Oameni jegosi? Tocmai am facut un duslaughing

Nu sunt al dracu doar ca aberezi, tu nu intelegi intrebarea doar vorbesti ca-ti place cum suna sau scrie in acest caz. Ai vazut tu om care sa fie bun cu oricine?

Da prietene, ce nu intelegi, de cate ori sa-ti mai spun, am vazut.

Inseamna ca esti norocoasa... eu nu am intalnit.

Ma rog, sunt baiat. E tovaras cu mine persoana despre care vorbim.

Esti baiat? Scuze... am citit doar "Andreea"
Dar ai zis ca sunt foarte multi... culmea e ca eu cunosc multi oameni si nici unul nu e asa.

| William a răspuns:

O mana de oameni? Cred ca glumesti.

| Evolution a răspuns:

Oamenii se mănâncă între ei dar mulţi fac greşeală să judece un om şi să pună în aceeaşi "oală" ca alţii.
Habar n-am să îţi răspund la intrebare.

| BiuL a răspuns:

Asta ma intreb si eu mereu. problema e ca oamenii sufera, sunt frustrati, gelosi etc si atunci cred ca daca sunt rai, daca critica si jignesc, se vor simti ei mai bine, din pacate se inseala. daca si=ar vedea fiecare de treburile lor ar fi mai fericiti. ideea e sa inveti sa ignori, sa faci tu sa iti fie tie bine.

| RAY a răspuns:

Man fiecare om e diferit, ce aia rau? cei aia bun? mi se pare corect asa evoluam ce ai vrea sa te aplaude ca faci prosti, partea aia de pamant inseamna ceva, nu putem sa fim prosti sa ne lasam calcati in picioare

| OldSoul a răspuns:

Ei bine, din puntul meu, mentaliatea acelor oameni este una sub medie...
Singura explicatie care as putea-o da ar fi urmatoarea, le este frica ca daca ii ajuta pe alti, acei "alti" ar putea deveni mai buni decat sunt ei, destul de parsiv, dar mai mult ca sigur asta e motivul la majoritatea, chiar daca nu sunt constienti de asta, si tot odata nu stiu ca daca ei ar ajuta pe alti ar ajunge sa fie ajutati si ei la nevoie.
Ei bine, eu unul incerc sa ma feresc de acele persoane... cel putin sa nu am astfel de persoane in anturajul meu...
m-ar influenta negativ...
Nu stiu, poate nu oi fi eu cu mult diferit de ei, dar pe cat posibil incerc sa ajut daca pot...

| raMLesS a răspuns:

Nu am furat niciodată şi judecat poate am judecat dar ce vrei să faci? Să îi laşi pe ăia să te înjure să îi laşi să dea în tine? Nu, în vremurile astea nu trebuie' să laşi garda jos, nu ştii niciodată când vei pica laughing. Ţine-te tare, dacă eşti prea moale şi vrei să ajuţi eşti considerat drept fraier şi nu vei fi respectat, fă-ţi dreptate singur şi fă-i să te respecte fără violenţă în unele privinţe nu faci nimic.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru raMLesS):

Instinctualule,de asta te-ai luat de povestea mea? vezi ca ai o parere total eronata despre multe lucruri si ar trebui sa-ti revizuiesti comportamentul salbatic si fara scrupulesad, cel putin in cadrul TPU-ului.
astia care vreti sa il raniti pe ramless, nu uitati, el se tine tare si de-i dati una, el va da 10 in schimb pentru ca fara violenta nu faci nimic!

| Suck explică (pentru SergiuBoss11):

Mi-e frica de ellaughing

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Suck):

Sa-ti fie frica daca te intalnesti cu el pe strada. daca ii faci o observatie, iti rastoarna masina cu bratele goale sau iti sparge termopanele, e in stare de orice

| Suck explică (pentru SergiuBoss11):

laughing) si am vrut sa merg cu el la bere... acum nu stiu ce sa facsad

| raMLesS a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Ai 12 ani pa laughing

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Suck):

Te baga mamicuta lui la corupere de minorisad

| syd2 a răspuns:

E straniu ca TU sa intrebi asa ceva, prea curatule si prea divinule.

| Suck explică (pentru syd2):

Am spus clar ca nu ma exclud din categoria oamenilor rai frustratulelaughing nu trebuia sa ma iei de la ignorlaughing si nu sunt chiar rau, spun ceea ce gandesc iar cei care se simt se oftica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

și eu caut un răspuns la asta.

| Anonima0000000000 a răspuns:

Ce te.a apucat?

| Cσcσ a răspuns:

Stii, oamenii se poarta asa din anumite motive. Poate ca si ei au fost tratati astfel candva si, comportandu-se asa, ei considera ca se elibereaza de toti anii in care au fost jigniti sau batjocoriti.
Eu consider ca acest comportament nu-si are rostul in vietile noastre, dar eh, ii inteleg pe unii oameni.Nu totul este roz pana la urma.Incearca si tu sa fii mai bun, comporta-te mai frumos cu persoanele din jurul tau si vei vedea ca vei primi si tu acelasi tratament.
Pa!

| Daiana01 a răspuns:

Parerea mea este ca cei din jurul tau nu vor ca tu sa ai ceva mai mult ca iei sau sa faci chesti mai bune. Traim intr-o viata plina de gelozie in care fiecare vrea sa fie cel mai bun. Cei din jur ar face totul ca tie sa-ti fie rau si lor bine.