Nu merită nimeni nimic, ea a fost ajutată de colegul ei, si trebuia sa fie recunoscătoare că acel coleg a ajutat o, nu sa sară cu gura pe el, dar asa sunt oamenii, acum pe viitor acel coleg nu o sa o m ai ajute, deoarece fata a dovedit lipsa de respect si bun simt, poate data viitoare va avea alte probleme, 8intrucit oamenii (clientii) sunt si ei nervosi, grabiti, si nu au rabdare cu angajatii. Multă sănătate.
Eu de obicei intervin in lucruri de genu acesta, mai ales daca e un coleg, sau cineva cunoscut.
Orice ajutor e primit cu mare bucurie, logic ca i-as multumii pentru acesta interventie si i-as face cinste cu o cafea.
Imi place sa fiu independenta, dar as multumii mereu un ajutor oricat de mic ar fi.
O ajuti o data. Daca sare cu gura mare, o ignori in viitor pur si simplu. Atita vreme cit nu o omoara careva sau o violeaza, daca isi ia vreuna peste mufa sau o flegma intre faruri, sa fie sanatoasa. Vrei autonomie si independenta? Ia-le si baga-ti-le in dos!
Aici pe TPU cine isi spune multumesc? din pacate traim intro societate slab dezolvata, fara educatie, bun simt, lipsa celor 7 ani de acasa, eu am vazut diferenta in Spania cand am vazut o diferenta incredibila niste oamenii educatie desigur si in Germania niste oamenii cu o educatie stralucita, inca nu ti scarba de tara asta amice?
Sunt in Italia de 6 ani amice
, ai incurcat persoana. sunt si aici destui oameni cum se cade, dar si destui tampiti. si acum imi aduc aminte cand am venit aici in prima saptamana am vazut 2 tanci de 12 ani cu berea in mana, abia mergeau drept. fiecare tara are oameni prosti si oameni mai "treji".
Te cred, asa sunt latini
Te inteleg, in ziua de azi ajuti femeile apoi te trezesti ca nici un "multumesc" nu primesti, mai rau, se i-au de tine ca vezi domne i-ai luat apararea. Cel mai bine a zis-o KodrutZ. Si LaLaura a zis ceva adevarat, dar mai rar in cazul ei.
Daca fata aia ii o proasta, nu inseamna ca toate fetele sunt la fel. Te rog, nu ne baga pe toate in aceeasi oala! Om fi toate mai nebune, dar intr-o asemenea situatie, cred ca multe ar fi fost recunoscatoare.