anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai e bun de ceva "cavalerismul" in ziua de azi sau e mai bine sa iti vezi de treaba ta? La munca sa zicem ca o fata a fost "bruscata" de un client si un coleg fiind de fata i.a luat apararea fetei. toate bune si frumoase ca dupa sa aud ca unii se certau in vestiar si culmea era ca erai cei 2. dupa am inteles, ca vezi domne fata il facea in toate felurile gen " da ce ai venit tu mare macho sa te dai mare barbat sa imi iei apararea, ce eu nu ma puteam apara singura" si multe chestii de genul dar si insulte. Baiatul respectiv i-a zis la urma ca mai bine nu facea nimic poate ala ii dadea si una si dupa o lasa mai bine sa faca pe victima ca vezi domne nimeni nu a intervenit.
Deci, voi cum ati fi procedat, ati fi ajutat acea fata? ati fi zis "pas"? cum e bine sa facem in ziua de azi daca vedem chestii de genul, e mai bine sa nu intervenim ca putem avea noi probleme cu politia dupa? si o mica intrebare pentru fete. in caz de chestii de genul vi s-ar intampla ( sper ca nu, intelegeti voi) ati vrea ca cineva sa intervina sau ati face ca disperata aia?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu merită nimeni nimic, ea a fost ajutată de colegul ei, si trebuia sa fie recunoscătoare că acel coleg a ajutat o, nu sa sară cu gura pe el, dar asa sunt oamenii, acum pe viitor acel coleg nu o sa o m ai ajute, deoarece fata a dovedit lipsa de respect si bun simt, poate data viitoare va avea alte probleme, 8intrucit oamenii (clientii) sunt si ei nervosi, grabiti, si nu au rabdare cu angajatii. Multă sănătate.

| LaLaura a răspuns:

Eu de obicei intervin in lucruri de genu acesta, mai ales daca e un coleg, sau cineva cunoscut.
Orice ajutor e primit cu mare bucurie, logic ca i-as multumii pentru acesta interventie si i-as face cinste cu o cafea.
Imi place sa fiu independenta, dar as multumii mereu un ajutor oricat de mic ar fi.

| KodrutZ a răspuns:

O ajuti o data. Daca sare cu gura mare, o ignori in viitor pur si simplu. Atita vreme cit nu o omoara careva sau o violeaza, daca isi ia vreuna peste mufa sau o flegma intre faruri, sa fie sanatoasa. Vrei autonomie si independenta? Ia-le si baga-ti-le in dos!

| William a răspuns:

E bine sa intervii doar atunci cand ai ceva de castigat.

| RAY a răspuns:

Aici pe TPU cine isi spune multumesc? din pacate traim intro societate slab dezolvata, fara educatie, bun simt, lipsa celor 7 ani de acasa, eu am vazut diferenta in Spania cand am vazut o diferenta incredibila niste oamenii educatie desigur si in Germania niste oamenii cu o educatie stralucita, inca nu ti scarba de tara asta amice?

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Sunt in Italia de 6 ani amice laughing, ai incurcat persoana. sunt si aici destui oameni cum se cade, dar si destui tampiti. si acum imi aduc aminte cand am venit aici in prima saptamana am vazut 2 tanci de 12 ani cu berea in mana, abia mergeau drept. fiecare tara are oameni prosti si oameni mai "treji".

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Te cred, asa sunt latini

| RaduTN a răspuns:

Te inteleg, in ziua de azi ajuti femeile apoi te trezesti ca nici un "multumesc" nu primesti, mai rau, se i-au de tine ca vezi domne i-ai luat apararea. Cel mai bine a zis-o KodrutZ. Si LaLaura a zis ceva adevarat, dar mai rar in cazul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu as fi ajutat. Si asa sunt misogin. Ups, am incurcat conturile pe TPU cu Sofer. rolling on the floor

| RedDeath a răspuns:

Daca fata aia ii o proasta, nu inseamna ca toate fetele sunt la fel. Te rog, nu ne baga pe toate in aceeasi oala! Om fi toate mai nebune, dar intr-o asemenea situatie, cred ca multe ar fi fost recunoscatoare.