)
Tu vrei sa dai la mdicina, in ce clasa esti?
Am spus ca acum m-am trezit, poate ca voi nu puteti adormi. eu m-am culcat pe la 6 mi-am schimbat programul si acum nu mai pot sa dorm noaptea
A 10 A
Si eu imi schimb foarte repede prgramul numai ca invers fata de la tau ..eu ma culc tarziu si ma scol tarziu
Aha, esti fata sau baiat?
Si tu vrei sa dai tot la medicina? de ce intrebi. Sunt fata
Da, si eu vreau sa dau.
Eram curioasa
Crezi ca e de ajuns doar manualul de biologie cls 11 pentru admitere? Trebuie sa stii multa chimie?
Spre nefericire, nu cred ca e de ajuns doar cel de cla a11-a... o sa-ti dea termeni diferiti. Nu te gandi cat de mult e de invatat, gandestet-te ce trebuie sa stii tu ca doctor, adica inveti pentru tine ...eu daca as avea timp as invata 10 manuale de biologie stiind ca pe viitor imi vor trebui. Despre chimie, ce pot spune. daca nu stii chimie deloc nu poti practica medicina nici macar la un nivel mediu ..Eu o clasez a fi foarte importanta. La mine chimia e marea problema, nu prea am facut in a7a si de aceea nu prea am prins cum sta treaba cu ea (sper ca de la anul sa fac meditatii )
Daca nu ma insel, fiecare facultate are anumite carti cu teste pe care le poti cumpara de la ei!
Si eu ma intreb cum o sa ma descurc, nu imi place, nu o inteleg, asta pentru ca am niste lipsuri. dar daca voi lua materia din generala poate voi reusi.
Chimia de-a 10-a e organica...e importanta, asta trebuie invatata pentru facultatea de medicina
Te-ai gandit unde o sa dai?
Carol Davila
Eu nu sunt din Bucuresti. Nu-i asa ca e greu daca nu ai pe nimeni care sa te sustina mai mult,; parinti medici, bani
Tg-jiu
Poate ca bani da, e greu dar cunostinte nu trebuie neaparat sa ai, nu e ca la drept de ex. unde nu prea sunt locuri si trebuie sa ai cunostinte si sa platesti pentr un loc bun
Eu sunt din Vaslui
Doamne e 3 juamate si nu am dormit deloc, oare ce am ...stii, maine e scoala altfel, nu-mi vine sa cred, nopatea ma trezesc si am impresia ca am ceva de invatat, mi s-a creat o obsesie de la stres
Incerca sa adormi, nu vreau sa te mai retin cu intrebarile mele.Si nu mai fii atat de concentratata pe studiu. Ar trebui sa privesti lucrurile putin diferit, sa iti faci mai multi prieteni pentru ca esti putin cam retrasa de ceilalti, sa te distrezi mai mult,
Mm...dar nu sunt prea concentrata pe studiu, faza e ca eu invat dupa-amiaza si seara nu prea am timp sa invat, las invatatul pe a2-a zi, de aceea in subconstient mi se imprima ca am neaparat ceva de facut. Nu-mi place sa ma distrez. Nu-mi place ca sunt asa, am fost altfel candva, acum nici de baieti nu-mi mai pasa, am in cap ideea ca nu o sa ma casatoresc niciodata, parca am altceva de facut...
Dar nu ma retii deloc cu intrebarile tale, chiar imi face placere. daca nu erai tu facem altceva oricum
Poate ca treci printr-o perioada mai proasta, dar nu ar trebui sa gandesti asa. Fa ce-ti place si nu te ai inchide atat in tine. E tarziu si ar trebui sa dormi, dc nu incerci?
Ok, incerc, daca nu-mi iese te anunt
Nu trec printr-o perioada proasta, crezi ca e rau sa te inchizi in tine?
Vezi starea ta. Nu mai iti place nimic, si esti mai mult trista decat vesela. Cei din jur poate ca te percep diferit fiindca nu esti ca ei, asa de funny., esti stresata.
Da, nu stiai?
H?