Munte. N-as putea da aglomeratie de la mare pe linistea de la munte.Frumusetea peisajului pe alegele jegoase.Aerul racoros cu caldura sufocanta.Libertatea cu constrangerea
Stau in Constanta, dar pot numara pe degete zilele in care am fost la plaja
Motivul: nu imi place. Pe plaja e aglomeratie(mai multi oameni decat nisip), altceva decat balaceala in apa plina de alge si gunoaie nu ai ce sa faci, plus ca urasc aglomeratia.
Categoric, aleg muntele.
Munte!
de ce? pentru ca nu suport cadura prea mare.aleg muntele pentru ca acolo e mereu racoare si plus de asta sunt niste peisaje minunate.la munte ai ce face atat in timpul zilei cat si seara.la mare nu faci nimic decat stai la soare si te balacesti prin mare si seara iesi printr-un club sau la o terasa.
Imi plac amandoua. Dar mai mult marea, de cand eram mica mi-a placut si nu stiu cum sa descriu in cuvinte motivul, nici macar nu stiu ce ma face sa iubesc atat de mult marea, ma face sa imi amintesc de copilarie, de cele mai frumoase momente pe care le-am trait. Nu stiu de ce, dar mi se pare ca marea e ca o poezie trista. E o comparatie ciudata, dar asta imi sugereaza. Sper ca te-am ajutat!
Munte
, Sa te scalzi poti si acasa, in plus la mare is prea multi, te impiedici de ei
, Stai la munte cu o bere rece, ciucas(bere de la munte)...si privesti privelistea asa de frumoasa