| Speed99 a întrebat:

Mi se pare amuzant cum un cuvant atat de puternic, "te iubesc", a ajuns sa fie aruncat in stanga si in dreapta, iar acum nu mai are nici un impact.

Ultima data cand mi-am amintit, "te iubesc" i-am spus unei persoane pentru care sunt dispus sa dau totul, daca asta ar cere situatia, doar ca ea sa traiasca, ci nu unei persoane pe care am intalnit-o ieri in autobuz. Sunteti de acord cu ce spun, sau sunt eu nebun deoarece gandesc asa in generatia Facebook-ului?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nici eu nu rostesc asa ceva. Mi se pare ceva din trecut si copilaresc. Prefer sa zic vreau sa te fwt sau hai la aparat

| Bacemi a răspuns:

Iubirea în sensul adevărat al cuvântului nu are nimic de-a face cu romantismul. Este unul din acele lucruri care dacă devin certitudine e absurd să îl afirmi în gura mare. Imaginează-ți cum ar fi ca de fiecare dată când întâlnești pe cineva să îi zici am mâini, am picioare, am cap. Cam așa e și cu iubirea, ea face parte din noi. Nu o putem pierde definitiv oricât o dăruim. Și nici nu putem să nu o dăruim odată ce o avem. După cum spunea și Liviu Rebreanu: "Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubești. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!"
Relația de cuplu sau simplul fling e pur și simplu ideea prin care se traduce găsirea unei persoane capabile să îți primească iubirea. Și ca la 112 să nu țină ca o persoană cretină linia ocupată de-ampulea. Trebuie să fie cineva care din iubirea ta să făurească lucruri impunătoare, la o scară mai mică sau mai mare în funcție de capacitate. Dar trebuie să fie cineva care știe ce înseamnă respectul, comunicarea, acțiunea și mai ales aceeași dăruire de care ești și tu capabil. Că altfel tu te golești și după nu mai poți oferi un timp iubire. Trebuie să devii un cerșetor ca să primești iubirea aia pură, că nu o găsești la orice colț.
Am fost și eu unul din cei care spuneau destul de des Te iubesc în relațiile mele dar eu chiar celebram persoana aia, era o sărbătoare pentru mine și sunt conștient că și eu le-am impactat viața pozitiv într-o oarecare măsură, chiar dacă nu a mers. Am făcut și eu greșeli dar bazate nu pe indiferență ci pe opusul iubirii: frica. Frica de mine, de viață, de ceilalți oameni.
Pentru cei care spun unei fete Te iubesc și apoi au o atitudine posesivă și/sau indiferentă, revin la viața lor în care dau cu șutul în câini și pisici, toți sunt proști și numai ei deștepti, care umilesc pe alții și fură sau profită de pe urma altora, care nu știu ce înseamnă responsabilitatea și a dărui fără interes (valabil și pentru sexul feminin) cuvintele acelea sunt o ipocrizie. Și e logic să scârțâie la urechi, mai ales când e spusă de puștani care nu sunt încă la o vârstă la care să fi înțeles viața câtuși de puțin. Lucru care se vede de la o poștă din felul lor de a fi, din celelalte acțiuni pe care le fac.

| GoldenZenith a răspuns:

True story.

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu mai are niciun impact pentru ca cel care il foloseste nu prea stie ce inseamna acest cuvant, il asociaza gresit de multe ori.
Se intampla asta la oameni superficiali.
Daca iti pasa de unii de pe Facebook si te deranjeaza ca posteaza chestii tampite, nu trebuie sa iti mai pese, ca nu ai niciun motiv, iti pierzi doar timpul si iti strici starea.

| ShaOfHatred a răspuns:

Dupa pererea mea cel mai usor lucru e sa-i spui "Te iubesc" unei persoane pe care nu o iubesti, dar cel mai greu lucru e sa-i spui "Te iubesc" unei persoane pe care chiar o iubesti.

| syd a răspuns:

O sa ne taiem venele acum?

| anonim_4396 a răspuns (pentru syd):

Să le tai și pe-ale mele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puternic my as$. Imi place mult melodia enjoy the silence cantata de depeche mode ca spune adevarul absolut. Ma refer la partea " Words are meaningless, And forgettable". Pentru mine aceste cuvinte nu au contat vreodata, mai mult au contat faptele.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Canta oribil aia Depeche Mode. Mi-a placut cand Susan Boyle le-a facut cover. Mult mai bine prezentat pe tempo-ul ei.
"Words are very unecessary, they can only bring harm"

Mie nu mi se pare oribila chiar daca prefer melodia mai mult cantata de Lacuna Coil.

Susan Boyle canta in "minor key", de aia. Pur si simplu sunt piese care suna mai bine decat originalele. Acum logic ca fiecaruia cum ii place.
https://www.youtube.com/watch?v=0PLNsymQi3Y

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, ma simt scarbita de toate dulcegariile astea idioate insotite si de insulte "te iubesc, proasta mea" sau persoanele alea care dupa un cuvant folosesc o suta de emoticoane, dar nu-mi permit sa comentez, ca nu-s la fel de populara in prostie si in fudulie.

Tare asta "te iubesc, proasta mea" rolling on the floor))

Nu-i opera mea

M-am prins stai linistita. Oricum ramane amuzanta. Ma amuza si mai tare ca sunt o grama de maimute tampite care chiar nu comenteaza cand aud asa "laude".

Odata am crezut ca mor cand am vazut pe Fb "hazu meu"... doamne ce oameni cretinoizi si credeam ca doar fetele vorbesc asa, dar se pare ca m-am inselat.

| BadAngel3 a răspuns (pentru anonim_4396):

,,Hazu meu,, e putin spus, au fost tipi care au vorbit si cu,, te pup vtm,,.
Iti inteleg sentimentul de,, m-am inselat in privinta asta,,.
Si eu credeam ca doar fetele vorbesc asa.

P.S: Scuze ca m-am bagat si eu pe aici tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e chiar asa.Nu toti oamenii ar spune,, te iubesc'' oricui. Copiii si adolescentii in general. Si e normal, sunt in formare. Cine se asteapta ca un adolescent sa actioneze ca un adult de 30 de ani, ala e idiot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am folosit in viata mea "te iubesc" pentru nimeni.
Mi se pare inventat degeaba cand o zici cuiva ca si vreo declaratie, chiar si-n gluma. Iubirea adevarata se arata, nu se spune.

Întrebări recente