De batranete, boala. Populatia este foarte imbatranita! Mai sunt si accidentele, sinuciderile, mortile infantile... Dar de ce te intereseaza un asa subiect trist?
Din cauza saraciei, a bolilor din ce in ce mai raspandite, din cauza poluarii si mediului greu de trai! Si uneori si doctorii ii omoara(in spital)Tu de ce crezi?
Sincer, acum 2 zile cand mi-a zis un prieten ca vine sfarsitul lui l-am luat la misto, omu' chiar era ingrijorat, insa acum daca ma gandesc imi bine ii cam dau dreptate
.
Pentru mine moartea e ceva natural, la cate am vazut in ultimul timp nu ma mai inspaimanta nimic
. Motive sunt destule pentru care mor oamneii, sunt atatea cauze
.
Ideea e ca ar trebui sa ne traim viata noi!"Eu vreau sa mor de moarte buna, dup'aia poate sa vina si sfarsitul lumii, nu ma mai intereseaza
"Omu e hotarat sa traiasca![]()
.
Bafta.
Pai sa o luam logic...
1. mor din cauza ca efectiv nu mai au din ce trai, din cauza ca un politician doarme toata ziua si ia, sa zicem 80 de milioane pe luna si un amarat munceste de se rupe si abia daca ia 10 milioane pe luna. Plus batranii ale caror medicamente costa extrem de mult, iar ei nu au ce sa faca cu pensia (care si aia este foarte mica)
2. am ajuns sa traim intr-o poluare si intr-un stres care ne-a scazut speranta de viata (unii se bucura in ziua de azi daca prind 60 de ani). Nu mai consumam produse sanatoase, si asta ar putea intra aici.
3. oamenii care mor de batranete.
4. Tineri care mor din dragoste, din cauza consumului de droguri, tigari, alcool
Pentru ca am uitat sa pretuim viata si suntem din ce in ce mai neglijenti cu noi.Sau poate pentru ca este din ce in ce mai greu sa se traiasca.
Stres, problemele de zi cu zi, sinucideri din cauza banilor si din dragoste, accidente (neatentia si imprudenta), boli din diferite motive sai tratate cu nepasare si pentru ca li s-au terminat zilele.
Sunt multe cauze:
Sinucideri din ce in ce mai dese din lipsa banilor, omoruri tot din cauza banilor, de batranete, de stres, tristete si munca-n exces, de durere(ca a murit cineva din familie), de frig, de foame, de sete, din cauza jocurilor de noroc fir-ar ele sa fie ca pe zi se sinucid 7 oameni doar din zona mea din cauza jocurilor de noroc, de ghinion in dragoste si inca 1000 de cuvinte...
Pai
Reasons:
-criza financiara
-probleme`n dragoste
-accidente
-boli etc.
Ori vine sfarsitu' lumii
Deoarece multi oameni polueaza natura si nu observa ca isi fac si ei rau dar fac si la altii.
Un alt motiv pot fi numarul accidentele care tot creste tot din cauza oamenilor neatenti, care iau in gluma ceea ce este de fapt foarte important.
Pot muri si din cauza mizeriei.Aceasta mizerie are bacterii, care se infiltreaza in corp si se inmultesc.
Alt motiv poate fi acela de poluare in propriul sau corp, fumand, drogandu-se si mancand necorespunzator.
Mai pot muri si din cauza ploilor, ninsorilor si chiar cutremurelor.
Se pot ucide ei singuri din cauza greutatilor vietii, stresului, problemelor, datoriilor...
Pot muri din cauza ca persoanele care le sunt dragi nu-i iubesc pe ei.
Tinerii pot muri din cauza prietenului/prietenei(caz care isi ingroasa numarul)
Se pot ucide din cauza bauturii.
In spitalele nesterilizate.
Si din multe alte motiv (EMO, de exemplu)
Pentru ca le imbatranesc si fumeaza ori se sinucid ori din cauza accidentelor.
anonim_4396 întreabă: