| nicolll a întrebat:

Neata! 31 august ora 7:42 dimineata, o zi mohorata, e ultima zi de vara, este un an in care a venit toamna mai devreme, deja este frig afara, ce parere aveti va pare rau ca s-a terminat vara? mie da, ma deprima sad

7 răspunsuri:
| Adina a răspuns:

Nu xP
Imi place sa trec prin toate anotimpurile =p~
Fiecare are ceva frumos:p
Toamna...frunze aurii love struck
Iarna.zapada care imbraca totul in albu`ala imaculat big grin Multe sarbatori =p~
Si primavara.cu copaci infloriti.cand e si ziua meablushingsi vine iepurasu`love strucklaughing

| deutza a răspuns:

Si mie imi pare rau ca s-a terminat vara.toamna inseamna tristete, monotonie, deprimare dar o sa vina si primavara care e renastere.Nu avem ce face nu putem opri ceva ce e "scris".

| Razvan a răspuns:

Deloc.Ma incarc cu energie de la vremea asta.Am pierdut timp pretios vara asta stand in casa din cauza calduriiwaiting
Plus ca am facut si o insolatie de toata frumuseteaoh go on
Vreau sa vad cat mai multe picaturi de ploaie, toamna astahee hee

| Corina a răspuns:

Cu toate ca aceasta vara ne-a cam dat peste cap cu acele calduri toride, imi pare f. rau ca a trecut si s-a instalat aceasta toamna timpurie cu frig si cer mohorat, care induce o stare de deprimare totala. Eu sunt nascuta vara si de aceea o ador. Nu-mi place cand ploua, e frig si e urat, caci imi transmite o stare de tristete. A trecut mult prea repede vara din acest an.

| Hmmmm a răspuns:

Ador toamna, ador culorile, ador acea senzatie de liniste care se lasa o data cu venirea frigului, ador acel miros fresh de dimineata, ador sa ma plimb prin ploaie, prin parc.
nu imi place caldura.nu am suportat caldura niciodata.vara mereu a fost un fel de chin pentru mine.mereu ma simt ciudat vara.nu imi pare rau deloc ca se termina. oricum abia asteptam deja si scoala.deja imi era dor de tot ce am lasat neterminat la sfarsitul primaverii.

| kiss ya' a răspuns:

Buna! eu cel putin nu am simtit vara deloc anul acesta.pe cat de mult imi place pe atat de mult mi-a facut in ciuda...
Oriunde am fost am dat de ploaie, ce na-s da sa fie acum iuniecrying

| PisicaAristocrata a răspuns:

Vara vine inapoi la anul viitor. Acum sa ne bucuram de frumusetile toamnei, de noptile mai lungi, de zilele mai racoroase, de magia de culori care va aparea in curand happy