Pai "Will" este acelasi lucru cu " 'LL" dar 'LL este forma prescurtata. Tu poti sa folosesti si Will si 'LL ca e acelasi lucru
. Propozitia avea acelasi sens si era corect gramaticala si daca scria I'll have a biscuit.
Ei probabil au pus cu will ca sa va dati seama ce cuvant este si sa va fie mai usor...sa nu va incurce cu 'll.
Sper ca ti-am fost de ajutor.Bye
Pai este acelasi lucru. Dar se cam foloseste la expresia de genu "voi drege nu stiu ce daca nu..." sau "daca nu-s biscuiti voi manca ciocolata"
E acelasi lucru...
Will='ll
Nu uita pentru prima persoana se foloseste si shall
'll este prescurtarea lui will, deci nu conteaza pe care il pui pentru ca iese tot acelasi lucru.
Buna!'ll este o prescurtare a lui will si nu au considerat ca e cazul sa foloseasca prescurtari avand in vedere ca e mai sigura metoda asta d a scrie cuvantul intreg ca sa inteleaga toata lumea.In limba engleza sunt foarte multe prescurtari si te poti incurca daca nu le cunosti foarte bine.Si,in orice caz in toate cartile de engleza stiam ca mai mult se folosesc formele lungi si mai putin formele scurte.Adica,asa sunt cartile de pe care invat eu.'ll poti pune cand vrei in orice propozitie care cere viitorul.Nu e obligatoriu sa folosesti forma lunga pentru ca se intelege despre ce e vorba.
Deci nu e o regula cand sa se foloseasca 'll pentru ca e acelasi lucru cu will numai ca e forma scurta.Foloseste-l cand vrei la viitor pentru ca nu e nicio problema.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri
:*
Imi pare rau ca am putut da o singura fundita...
Sper sa nu va suparati ca i-am dat-o grabrielei
( ea a raspuns prima si mi s-a parut corect sa i-o dai ei )
Byee
Si asa e corect! Constructia 'LL poate sa fie si shall si will
Verbul auxiliar "shall" e mai rar folosit."will" e acum alegerea standard pentru a exprima planuri de viitor,"shall"deseori e folosit ca sa exprime politetze! asta-i pe scurt
VulpeaDinUmbra întreabă: