| albastrel a întrebat:

Neata! anunt pentru fete si baietihee hee... m-am hotararat sa plec de pe site...De ce? prea multe intrebari, gesturi... Aveti grija de voi si de sitewinking :*

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Pfff...straight face
Daca asta vrei tu, atunci... ceawkiss
Ai grija de tine!happy

| Silvia a răspuns:

Iarta`ma. dar eu nu te-am obsevat pana acum, nu ai avut cu ce sa ma deranjezi...big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Imi pare rau ca pleci.Multi au renuntat si nu inteleg de ce.straight facePt o cearta sau pentru ceva minor, tota lumea renuntasadPoate te razgandestiwinkingkiss
Daca nu...sadPapawinking

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu ai deranjat pe nimeni big grin Papakiss

| psiholoaga a răspuns:

Paaa!

cami
| cami a răspuns:

Ok, ramai cu bine.

daniela
| daniela a răspuns:

Pacat, e alegerea ta si ti-o respectam dar pacat

| BUBULINA a răspuns:

Alinu stiu ce ai patit?

| albastrel explică:

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva!

| albastrel explică:

Uite silvia...acum poate ma recunostiwinking

Bubulina ...corasonu' e ranit rau... crying...

LollyPop123 o data pe luna la o intrebare, nu? pai ce rost mai are? eu m-am gandit si nu ii voi cere Ralucai sa imi stearga contul...cand voi trece peste... o luna, doua...ma voi intoarce...eu asa zic.acum sa vedem! am nevoie de o pauza! si am postat aici pe ca ii eram ''datoare'' unor persoane cu asta...

| albastrel explică:

Sweetcandy ma faci sa ma simt bine...multumesc frumos...si imi cer scuze dar nu pot trimite mesaje...nu stiu de ce sad. esti o draguta :*

| Elly4all a răspuns:

Iti recpect alegerea si te inteleg.si eu am mai avut divergente cu unii useri sar nu trebuie sa te retragi pentru. ceva care se poate remedia!sadpacat...ai grija in continuare.
Gandeste-te de 2 ori inainte sa-ti stergi contul:*

| marry a răspuns:

Daca asta vrei nimeni nu are cum sa te opreasca...ai grija de tine! :*

| YepIsSuspended a răspuns:

Dar de ce ne mai spui? Incerci cumva sa vezi daca esti respectat pe site sau ce?straight face...ai putea pur si simplu sa pleci si gata... dar eu te intreb de ce? de ce nu mai puti pune sau raspunde la o intrebare o data pe luna, de ce pentru.tot deauna? Noi avem aici o comunitate si nu trebuie sa plec suparati...deci,daca te-a suparat cineva poti sa zicihappy

| Rizer a răspuns:

Dar de ce? Bine atunci drum bun si cale batuta!

| Jupiter a răspuns:

De ce doar pentru fete si baieti?

| Sabwy a răspuns:

:X... Drum bun in viata!:X vom avea ''grija'' de site!tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cum doreşti, este alegerea ta şi îţi aparţine în totalitate.
Să ai grijă de tine.
Numai bine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca iti duc bagajele pana la iesire si chem si un taxi virtual! adio!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este bine sa faci asta.Eu sunt noua si deja mi-am facut o parere buna despre aces site. Te pup.