| BossDeBoss1998 a întrebat:

Neata TPU! Stiu ca e o categorie nepotrivita, dar nu stiu unde sa ma exprimi mai bine :\ Chiar daca am 14 ani. viata este nasoala rau. Am trait fara tata (nu e mort dar nici nu stiu unde este) Mi-am gasit o fata cu care imi pot face o relatie. Am simtit ceva ciudat cand am intalnit-o, ma placea la o vreme, am incercat din rasputeri sa-i dau atentie, dar nu cred ca mai vrea sa vorbim. I-am spus ce aveam pe suflet, dar nu cred ca a bagat de seama sad. De cand nu am mai vorbit cu ea am inceput sa ma tai si sa fiu mai retras. Bunicamea sta tot timpul cu gura be mine, etc. Scoala este importanta, dar nu pot sta doar sa invat. O vreme m-am gandit sa ma sinucid (oare gandesc corect) poate acum spuneti ca "esti copil, traieste-ti viata", dar nu. De cand sunt mic am avut o gandire matura, dar acum nu stiu ce sa fac. Sa ma sinucid si sa para doar un accident, sau sa imi continui o viata nasoala si sa am dureri de cap tot timpul; Funada.

Răspuns Câştigător
| Sebby a răspuns:

Stii cazul Andreei Marin? Mama ei a murit in bratelei ei si atunci ea a simtit ca viata ei nu mai are rost dar totusi a continuat si acum uite.o e bogata, celebra si frumoasa. Nu renunta niciodata si daca vrei sa faci ceva constructiv citeste 'Cum m-am vindecat de nefericire' a lui Gigi Ghinea. NU RENUNTA!

10 răspunsuri:
| PustoaicaMimy a răspuns:

Mai bine supunei in fata ca tu o placi mult si ca vrei sa te inteleaga daca nu te va intelege inseamna ca nu e fata potrivita pentru tine si na... mai bine ai gandi pozitiv e mai bine asa

| anoxdox a răspuns:

Daca o sa te sinucizi nu o sa rezolvi nimic sincer laughing daca iti continui viata ai putea sa incerci sa o faci sa nu fie nasoala, dar aici depinde de tine ( tia-si recomanda traieste viata ca si asa e scurta eawinking...)

| Narfundo a răspuns:

Nu esti matur asa cum crezi dar ai o sclipire de inteligenta si trebuie sa profiti de ea din plin.Sunt 2 tipuri de oameni inteligenti.Cei emotionali care se descurca cu publicu si cei cu IQ mare care gandesc departe" precum oamenii de stiinta retrasi sau ca eminescu.Cu tata sau fara tata tot acelasi sinucigas nenorocit ai fi fost.Cu prietena ta sau fara tot asta erai.Cauta si fi fericit ba baiatule. Oricat de prost si fara bani ai fi, cauta un lucru care iti aduce fericire, oricat de prostesc si de luat in ras ar fi. Despre homosexuali ce zici? Ai idee cati dintre ei se sinucid?! Ei bine trebuie sa te accepti si sa traiesti ba baiatule, sa traiesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg perfect! Nici eu nu mi-am cunoscut tatal, mama e plecata la munca inca de cand aveam vreo 13 ani (acum am 18). Relatia mea cu maicamea nu mai este la fel, s-a racit intr-un fel. Ma simt singura, am momente ca tine cand vreau sa termin tot, pentru ca simt ca nimeni nu ma mai vrea.
Sunt zile in care ma tai, sunt super deprimata.
Dar sa stii ca mi-am propus ca toata viata mea sa dau din coate, asa este viata! Si cu bune si cu rele!
Vreau ca atunci cand voi fi batrana sa stiu ca am incercat tot ce mi-a fost posibil, si sa stiu ca nu am renuntat ca sa ajung ce imi doresc.
Asta te sfatuiesc si pe tine, sa nu renunti pentru ca dupa furtuna ai vazut ca apare soarele din nou, nu-i asa?

| Kre a răspuns:

Nu trebuie sa renunti, nu stii niciodata cat de aproape esti! gandeste cat mai pozitiv...va fi spre binele tau.

| BossDeBoss1998 explică (pentru anonim_4396):

Asa este... numai ca la mine furtuna trece mai greu... am fost mai timid si nu prea stiu ce sa fac, merg la psiholog, dar mai rar deoarece este doar lunea si nu reusesc tot timpul. Incerc sa ascund tot, dar simt ca toti isi bat joc de mine, cu sch incerc sa trec cu bine, la unele materii sunt depasit. Am inceput sa uit destul de repede si nu stiu ce sa fac crying( the life is black

| BossDeBoss1998 explică (pentru Narfundo):

Nu sunt gay si nu am tendinte de a fii, imi plac fetele asa de mult ca si tie. eu sunt genul de om mai emotiv si mai retras. incerc sa ascund asta, dar nu prea reusesc straight face

| BossDeBoss1998 explică (pentru PustoaicaMimy):

I-am spus in toate felurile posibile, bine am exagerat si eu pentru ca i-am dat prea multa atentie... acum nu mai vorbim si ma simt destul de rau (mi-a spus sa o uit, ca sa fie bine pentru amandoi, dar chiar nu pot, am incercat, dar tot la ea imi sta gandul) crying

| Narfundo a răspuns (pentru BossDeBoss1998):

Esti prea tanar ca sa accepti adevarul si uneori adevarul poate fi dureros.Vei ajunge la o varsta cand te vei amuza de orice, chiar si de tine si atunci te vei accepta asa cum esti.Nu e niciodata prea tarziu sa te descoperi.Ai o problema? Vorbeste cu mine. Ofera-mi un mesaj privat si noi doi vom vorbii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmmm thinking sunt oameni care aud din gura medicului ca nu mai au de trait decat 6 luni de zile dar ei se incapataneaza sa traiasca si sa spere, oare ce-i face pe acesti oameni sa duca lupta contra mortii? Sunt oamenii care au ajuns la capatul puterilor, au copii care necesita cheltuieli serioase, au facturi de platit, au credite la banci dar ei continua sa traiasca, de ce crezi asta? Trebuie sa-ti pui ordine in viata si sa-ti schimbi modul de a gandi, nu mai fi neincrezator in tine si cauta sa-ti descoperi adevarata ta valoare, adevaratele puteri, nu te mai lasa tras inapoi de un eveniment nefast petrecut in viata ta ca acesta nu face sa te umple decat cu negativism. Dezamagirile pe care un om le-a avut nu a facut decat sa-l caleasca si sa-l maturizeze pe acel om, tu crezi ca pe parcursul vietii nu o sa mai ai obstacole? o sa ai dar trebuie sa gandesti pozitiv si sa pui "piciorul in prag" pentru a le depasii si ati contiuna viata, orice s-ar intampla trebuie sa dai alta culoare evenimetelor, orice negativ are si o miime de pozitiv in el, tu fa bine si agata-te de acea miime. dezvolta aceea miime si ai sa vezi cum iesi din impas. Si acum hai la vanatoare de fete laughing