| didi12 a întrebat:

Deci.am o intrebare.Nu stiu, sper sa nu para stupida.laughingDar, nu inteleg un lucru.De ce unii dintre utilizatori pun o intrebare care o pun intr-o categorie total nepotrivita, si apoi mai si scriu la sfarsit:"scuze categoria".:-s

Răspuns Câştigător
| Unique_8782 a răspuns:

Pentru ca categoria aia are mai multi "vizitatori" si astfel intrebarea pusa de respectiva persoana are mai multe sanse sa primeasca raspunsuri tongue [ mai repede si mai multe ]

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ca sa avem ce raporta, nu te-ai prins?

| Biby a răspuns:

Buna.
De multe ori pun la alta categorie, deoarece vor sa aiba cat mai multe raspunsuri. Cele mai multe intrebari de genul asta se gasesc la categoria "Dragoste si Sex", dar poti intalni si oamenii cu intrebari de genul:
"Ce se potriveste cu o bluza alba?"La categoria "Gastronomie".
Sper ca te-am ajutat!
Bye!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Se pun intrebari la categoria gresita pentru ca se presupune ca aceasta categorie este cea mai vizitata (ex."adolescenti" sau "dragoste si sex").Au fost atentionati adminii de aceasta tendinta de pe site si se spera ca aceste intrebari puse la categoria gresita sa fie sterse de catre moderatori.

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Pentru că acea categorie unde au postat întrebarea este mai vizitată. Nici eu nu înțeleg acest lucru prea bine deoarece nu intru în categorii,ci văd întrebările de pe prima pagină a site-ului(așa e mai simplu).
Alteori, când postează întrebări referitoare la bancuri sau ceva asemănător în categoria „Comics", aceștia sunt unii membri noi care nu au descoperit încă semnificația comicurilor.

Până acum exista doar categoria „Treivia/Amuzante" unde se puteau posta comicurile.Acesta este un alt exemplu, în care nu exista o categorie anume pentru a posta întrebarea unde trebuie.Sau,întrebările care se postează acum în „Totul despre TPU",înainte se postau fie la „Tehnologie", sau la „Timp liber".

În alte cazuri,există probleme în selectarea categoriei adecvate, așa că userul respectiv trebuie să posteze întrebarea la altă categorie.Pur și simplu apar erori în selectarea unei categorii anume...În acest caz, putem ierta postarea unei întrebări la o altă categorie decât cea corespunzătoare.

| Malphas a răspuns:

@niktambul Tu crezi ca daca ar posta cineva o intrebare la "Cauze nobile" nu ar vedea-o tot site-ul? laughing

| noktambul a răspuns:

Pentru ca isi inchipuie ca daca posteaza intrebarea legata de tema de la mate (de exemplu)la categoria "dragoste si sex"o sa aiba mai multe sanse de vizionare ("dragoste si sex" fiind o categorie foarte vizitata) si s-ar putea sa aiba sansa ca sa si primeasca un raspuns mai curand decat daca si-ar fi postat intrebarea la categoria "cauze nobile" laughing Fac abstractie de faptul ca user-ul care posteaza intrebarea legata de tema de la mate ar trebui sa realizezeze faptul ca postandu-si intrebarea la "dragoste si sex", pe cei aflati cu probleme la aceasta categorie ii vor durea fix in pix de tema lui la mate laughing

| butterflyyy a răspuns:

De prosti ce sunt