Asa este si pacate nu poti face nimic cu copiii altora.
Unii abia daca isi stapanesc propii copii.
Hmm..si mie mi s-a intamplat. Pai cum spuneai si tu. De batut nu poti sa-i bati ca vin cu "armata" peste tine si daca le intorci spatele ei tot continua. Nu e vina lor ca nu au fost educati.
Fac rahaturi de astea pentru ca ei vad la aia mai mari din cartierele lor, sau poate la parinti (in special tiganii).
Teoretic, nu. Practic, daca copchilu' meu ar face nasoale altora si si-ar lua-o peste bot, le-as multumi alora care l-au altoit apoi i-as aplica si eu vreo doua. Nu de alta, dar uneori cu vorba buna nu ajungi nicaieri. Ma uit la asta mica a mea - la trei ani jumate' intelege tot, de multe ori asculta, uneori are si initiative bune fara sa ii zic eu nimic (gen face curat, nu mai arunca cu chestii dupa ce o face o data si isi da seama ca nu era ok, etc), insa de multe ori ii si zic ceva o data, de doua ori, de trei ori, insa pina nu rag la ea nu asculta.
Copilul tau e mic, Kodrut! Nici nu-i poti cere prea multe
E adevarat caeducatia trebuie facuta la varste mici
Rabdare, Kodrut, rabdare...Parca de vad peste 13 -14 ani cu batul in mana pazind-o de baieti.Ca am auzit ca tatii de fete sunt ai naibii de posesivi.Isi iubesc printesele, nu te gandi la altceva
La mine nu a tipat niciodata vreun copil. Bine, nici nu prea am avut tangente cu ei. Dar daca sunt prin parc si se uita vreun tanc la mine, de obicei rade si-mi face cu mana. Si daca se intampla sa intre in vorba cu mine, imi povesteste despre desene sau ca vrea sa se joace.
Probabil tu ii sperii, depinde foarte tare si de fizionomia fetei sau cum ii privesti in acel moment. Daca te uiti la el cu o fata ce vrea sa exprime "Pleaca de aici mucosule, ca te dau cu capul de pamant si-ti zdrobesc creierii". Normal ca incepe copilul sa urle.
Aici vorbind despre un copil cu o educatie ok. Sunt si din aia rasfatati ce tipa pe langa rafturile magazinelor, astia merita pocniti ca altfel nu se potolesc.
Tancii de 6 ani cu tigarea-n bot trebuie ignorati. Sunt tigani, iar ei sunt batuti de soarta. Si oricum, poate asa mor mai repede.
Scuzele cu "e mic" sau "asa eram si noi la adolescenta" si altele de genul se pot gasi la orice varsta. Am bita de baseball de pe acuma. I-am explicat deja ca e pentru pretendenti.![]()
P.S. Asa e cu tatii de fete. Stiu cazuri cu cate 2-3 fete in dotare. Cu cit mai multe fete pe familie, cu atit mai demonic e tata lor.
Par asa de tinar in poza aia? Am un buletin peste 20 de ani...
De fapt nah, stiu multi care is arsi rau de tot inca de pe la 30... asa ca e posibil sa par mai tinerel fata de realitate.
Fetita ta nu se uita dupa baietei?
La locul de joaca sau la gradi?
Eu mai ajut din cand o vecina cu copilul ( baietel, 3 ani jumate)
Asta vara s-a intanit cu fetita in parc, a impartit cu ea pufuleti si apa. Apoi a rastunat din ghiozdanel jucariile lui si le-a oferit fetitei sa se joace.Cand venea la banca, venea cu fetita de mana si mi inchipuiam asa peste 12 -13 ani
Asadar fii cu ochii pe fetita sa nu ti-o fure
Știu la ce te referi. Asta se întâmplă cu cei ce sunt "bazați" care au în spare un frate, prieten, cu care să se laude și în cazul în care persoana care e luată la mișto să riposteze ăla să-și cheme familionu. În cazul în care o persoană nu este "bazat" nu face absolut nimic sau dacă e miștocar se ia de lumea necunoscută, dar stie ca trebuie să se bazeze doar pe el. Baftă!
Ti-au facut astia statuie?
Aduci putin cu bustul lui DECEBAL (fara barba)=))
inahttps://www.google.ro/......ps?/search
Lol, nu. Mi-am facut eu un selfie artistic. Prin codrii patriei, pe Ceahlau pe undeva.
O duci bine daca o fata iti da 20 de ani nu crezi?
. sotia te minte la fel, sau nici nu discutati despre varsta in relatie?
Of,daca ar fi dupa mine...
mi s-a intamplat de multe ori sa fiu scuipata de un puradel, injurata, chiar lovita.Am si avut o bataie cu o fata (tiganca) mai mare ca mine acum cativa ani, cand vin de la scoala, jumatate din autobuz este plin de ei si de mirosul lor de ''flori de primavara'' sau ciupita de fund. Chiar azi mi s-a intamplat ca cineva sa strige la mine, foarte tare incat am tresarit, era in holul scolii dupa ce se sunase. Unii pur si simplu nu au ce face iar educatia lor...nu exista. Oricum, roata se intoarce oricand, oricum. Ce suport eu in fiecare zi, nu cred ca ar putea-o face multi, dar avem de ales?
De aia e bine sa faci niste cursuri de aparare. dracu stie dar poate o data si o data vreo jogodie de asta vrea mai mult si nu ar fi rau sa stii unde sa ii dai sa il lasi lat
Am facut lupte libere, destul, si nu sunt atat de slaba sa ma puna oricine la pamant, am ceva experienta in batai
Stiu foarte bine unde sa-l lovesc, sa doara tare.
Lol, o duc oarecum bine. Ma ajuta metabolismul si optimismul.
Legat de ce ziceai mai jos cu datul unde trebuie ca sa lasi boul lat... poti sa ajungi in pirnaie pentru un cretin. Par example un imbecil mi-a dat un picior in cap (longer story, dar o scurtez pe cit posibil) fara nici un motiv, insa pozitia era statica si a fost previzibil, plus ca era beat. Asa ca eu m-am eschivat simultan cu lovitura lui - de la distanta se vedea ca mi-a dat un bocanc in cap de mi-a mutat emisferele, insa practic doar m-a impins in directia in care lovise. Imediat dupa aia m-am intors si puteam sa ii frig una sa ramina acolo, dar:
1. Era cam iarna si iarna port intotdeauna incaltaminte profesionala de protectie. De-aia cu metal in bot peste care poti sa treci cu microbuzul fara probleme. Fiindca ofera si izolatie termica excelenta, nu de alta. Un picior cu de-ala in cap si ai sanse mari sa intri la lovituri cauzatoare de moarte...
2. Erau doi idioti. In fata unui bar. Iar celalalt era la vreo 4 metri distanta. Nu sint ninja sa ii amutesc pe amindoi inainte sa inceapa sa curga betzivanii afara.
3. Daca nu iti sint amenintate integritatea fizica/bunurile, preferabil sa lasi si de la tine. Nu de alta, dar legile de la noi sint absolut cretine cind vine vorba de autoaparare.
Te cred. am si asistat de multe ori la chestii de genul 1 incepe lupta ca se crede van dam, si cel care se apara o incurca, dar la ea era alta poveste. am zis in caz de unu abuza de ea, sa se poate apara. e o mica diferenta, cred eu. cand e baiat baiat, nu stii pe cine sa crezi, dar cand e baiat fata, sunt putine sasne sa inceapa fata de fapt bataia.
mai bine asa, nu risti sa fii luat de prost. te.as fi intrebat daca ii cumperi un animal cand e mai mare dar stai ca aia sunt psihopatu nu "ramura" zisa de tine, nu de alta dar dupa sa nu faci ce facea Dexter
Daca as avea ocazia, as face sa dispara 1-2-3 inutili de pe fata pamintului, dar nu e asta scopul meu in viata. Cred ca poti face mai mult bine ajutind pe cei normali decit elimindu-i pe cei fara sansa de revenire "de dincolo".
Nu prea ti se vede bine fata in poza aia. ![]()
Iar aici frecventeaza oameni cu varsta cuprinsa intre 10 si 20 de ani, probabil de asta am crezut ca esti mai tanar. Nici nu poti sa-ti dai prea bine seama cine e in spatele calculatorului, judecand dupa niste raspunsuri. ![]()
Anyway, si Endoryus am crezut despre mine ca-s baiat.
Pai cred si eu daca tu te apuci si raspunzi la o intrebare de genul "" va plac fetele cu forme sau nu?""
. daca eu as raspunde la o intrebare a unei fete legate de baieti, as parea fata nu?
ce naiba