Parerea mea personala e ca nu este o pierdere de timp sa vorbim cu cineva care este departe de noi si il cunoastem insa sa vorbesti cu cineva care nu il cunosti imi pare o pierdere de timp totusi uneri e folositor atunci cand nu mai ai incredere in cei de aproape si ai o problema poti cere sfatul mai multor persoane aflate la departate care sa nu te cunoasca pentru ca uneori e mai folositor decat sa discuti cu un 'prieten' si apoi sa te barfeasca si sa iti stie toti problema. nu sunt de acord cu relatile pe net si am 18 ani dar imi pare complet absurd sa nu cunosti pe cineva si a te indragostesti de cineva practic nu e o dragoste reala e doar un 'joc ' imaginatia ta dezvolta un personaj si tu doar de indragostesti de el pentru ca daca intamplator te-ai intalni vreodata cu persoana accea pe strada nu ai simti nimic si nici nu ai recunoasteo, am avut un cont de facebook si eram destul de cunoscuta dar acum cateva zile am decis sa il dezactivez si sa incerc sa imi traiesc viata si fara facebook incercand sa infrunt realitatea concluzia la intrebarea ta este ca nu se merita daca nu cunosti persoana
E socializare oricum, persoana aia e și ea reală și cuvintele tastate sunt veritabile. Deci nu înțeleg care e problema.
Scrisori, SMS-uri, la o cafea, pe bordură, doar comunicați, oameni buni.
Daca aveti scopuri comune nu e o pierdere de timp.Am sa detaliez... daca aveti de gand sa incercati sa incepeti o relatie, aceste discutii virtuale vor avea un efect benefic, deoarece puteti discuta lucruri pe care spunandu-le fata in fata, v-ati simti jenati sau nu tocmai in largul vostru.Pe de alta parte aveti timp sa descoperiti tot ce e de descoperit unul despre celalalt,iar in eventualitatea unei intalniri sunteti deja avansati, puteti sari peste diverse etape, iar totul in ansamblu poate avea o lumina pozitiva. Daca discutiile nu se leaga, nu este nimic care sa va starneasca interesul sau curiozitatea, decat cateva fraze sterile mai bine un ceas de somn.
Şi asta e considerată socializare reală.
Şi nu, nu-i nicio pierdere de timp. Atâta timp cât cunoşti persoane noi, interesante, capabile să te analizeze obiectiv, totu-i o plăcere (da, cam mult spus).