anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu e trist când te simți prizonier în viața asta, că îți dorești să mori, să te arunci de la etajul 8, dar frica de a rămâne paralizat te ține în prostia asta de viață?

Răspuns Câştigător
| ShaOfHatred a răspuns:

Viața e un ocean în care nu mă mai înec. Într-un fel e bine că avem acel ceva în conștiința noastră care nu ne lasă chiar așa să ne omorâm când vrem. Pentru că dacă nu-ți iese, o să te simți și mai mizerabil (proprie experiență).
Sincer și eu văd viața ca o povară. Te naști fără voia ta, cine știe unde, în ce condiții, la ce familie etc, apoi trebuie să te arunci direct în acțiune. Că de când capeți conștiință ca bebe, parcă de atunci începe și survival of the fittest. Și dacă nu te învață nimeni nimic, legat de cum să te descurci, să te aperi, să repari ceva, efectiv ajungi la o vârstă în care realizezi că nu știi multe lucruri, dar poate e prea târziu să mai schimbi ceva. Și mereu trebuie să-ți cauți locul, să-ți cauți prieteni, hobby-uri etc.
E foarte obositoare viața și așa cum i-am spus și psihologului meu, "Viața asta nu-i făcută pentru toată lumea și nu toți sunt făcuți pentru viața asta. E greu să exiști."

5 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Mai bine afli de ce vrei sa mori si sa incerci sa rezolvi problema, nu e mai inteligent asa?
Multi din voi cum e ceva nu prea major cum hop vreau sa mor, ba ca mi-a murit pisicu, ba ca m-a lasat gagicu, ba ca nu ma baga in seama nu stiu cine, ba ca arat nu stiu cum, ca mama sau tata nu stiu ce nu-mi face si drege, ce dracu-s prostiile astea? Astea-s motive de suicid?

Motiv de suicid real este cand cineva are o boala incurabila netratabila care chinuie urat permanent, acolo da.

Si da, cine se arunca de la et 8 risca 60-70 % sa nu moara ci sa ramana handilau pe viata si sa vezi apoi prostie de viata cand misti doar capu. Sau daca e lovitura tare poate nici nu mai vezi.
Si daca ramai de la brau in jos paralizat esti terminoiu pe viata.

Faci pe tine ca nu mai simti cand iti vine, e nasolie, te c pe tine te p pe tine ca un nou nascut, tare nu?

| MistarGoGu a răspuns:

Faci Abonament la Obregia!*( psihiatrie)! Dacă faci ce zici tu șansele de deces sunt aproape 100 %!
Doar sa nu fie pământ sau pomi in jurul blocului care sa amortizeze căderea!
Cauta fratie un psiholog ca nu este rușine!

| anonim_4396 explică (pentru MistarGoGu):

Am mai fost la psiholog. Psihologii sunt degeaba, nu te ajută cu nimic.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie să găsești un psiholog cu care să renovezi și înainte de toate să vrei de la tine personal să te schimbi și apoi să te ții de această schimbare. Unde nici nu se vrea, nici nu se poate.

| anaad2011 a răspuns:

Da.
……am aceleasi ganduri