Ii inteleg... pana la urma in timpul scolii stau 7 ore pe zi alaturi de o clasa plina de indivizi de genul.
Li se trage de la lipsa de activitate. Au devenit atat de lenesi incat uita sa mai traiasca. Se baga in jocuri pe PC si site-uri de adulti si de acolo nu ii mai scoti.
Prefera sa se uite la altii care isi traiesc vietile decat sa si le traiasca pe ale lor.
Am vazut acum cateva zile pe unii care se uitau la un vlogger *nu dau nume*.
M-am uitat 6 minute alaturi de ei si deja imi venea sa mor de plictiseala. Pana la urma... de ce s-ar uita cineva la asa ceva? Da, unii vloggeri sunt geniali dar tipul ala pur si simplu statea cu amicii la scara blocului. Woow, ce revelatie!
Nu ne folosim ratiunea pentru ca ne costa energie.De ce sa folosim energie buna, pe care o putem utiliza in alte domenii inutile dar care sunt facute special ca sa ne coloreze vietile monotone?
De ce sa mai mergi cu prietenii la suc daca nu faci poze pentru facebook? Caci doar... cum altfel sa afle lumea ca esti mare barosan si te-ai dus?
Hai ca ii inteleg pe unii, am fost la mare, am fost in Grecia... DAR te dispera cand ii vezi ca posteaza non-stop "Uitandu-se la meciul x cu y, z" sau "Acasa la x, jucand x".
De ce trebuie sa dai raportul?
Sau mai sunt fetele care posteaza lucruri gen : Tii la mine - like
Esti frumoasa -ignore
Toate lucrurile acestea sunt facute doar asa, ca sa se simta ei importanti. Vor sa vada numere, numere mari care "cica" indica numarul de prieteni.
Cine mai are nevoie de ratiune in ziua de azi cand poti sa fii o oaie fericita in turma?
Da, adica mai mor cateva oi pe parcurs dar asta e... restul supravietuiesc, nu?
De cate ori nu am incercat sa-mi schimb colegii dar fara rost pentru ca eram 1 vs 23?
Aplicatia ta este un lucru bun man. Eu am gasit o aplicatie numita "LearnEnglish with conversations"
Iti dai seama ce "smecheri" erau pe acolo. Ma mir ca mai intra lumea in aplicatii cu numele "Learn".
Mai sunt si oamenii care pun poze cu raniti si spun "Scrie Amin sau nu ai suflet".
De parca il ajuta acel AMIN in vreun fel pe omul respectiv. Daca e sa donam atunci da, donam... DAR mi se pare absurd sa stam sa ne holbam la o poza cu un bolnav doar asa, ca sa vada lumea cat de sensibili si buni suntem noi.
Cred ca am luat-o rau pe aratura...
Cum a fost in aplicatia aia? aiurea postatu copii, m-am saturat de prosti
Plina de Indieni ![]()
Am vorbit cu DonaldTrump si Hitler pana acum =]] Sunt mandru de mine.
Am stat 10 minute sa-i explic unuia de prin Maroc de ce numele Catalin nu este nume de fata.
Pana la urma cred ca a ramas cu impresia ca vorbea cu o fata :/
Si pe netul german e full de mulsulmani, eu caut sa vb cu cinea in germana dar aiurea, engleza o cunosc bine, faza cu lernen aplicati astea e ca daca vad ca esti din Romania nu te baga in seama aia cauta doar nativi degeaba sti tu fb engleza ca nu esti nativ decat daca minti asta, daca nu esti nativ englez degeaba intri pe acolo parerea mea si e am incercat aiurea e ca uni te si incurca daca vb cu incepatori
Am vazut si eu asta... Credeam ca o sa scap de carti dar tot la ele ajung ![]()
Am 3 luni la dispozitie ca sa invat gramatica limbii engleze >.< + pronuntia
*La scris si intelegere sunt destul de bun*
Cool,gramatica e usoara fata de gramatica limbi germane e extrem de usoara,e mai usoara si ca lb romana, engleza pot spune ca e o limba a ceea ce e frumos, sincer pe mine ma fermecat mereu limba aia, niciodata n-am facut un curs, la scoala nu invatam si totusi crede-ma ca inteleg 90% absolut orice, o cunosc si mai bine ca lb germana di cateodaa si ca romana, cand sunt fericit imi vine sa vb in engleza, iar ce imi place e norvergiana e o limba cool
In genere sunt actiuniile copiilor/ adolescentilor uneori si a adultilor care sa para,, cool''
Dar...atata timp cea e faci nu face rau atat tie cat si celor din jurul tau, nu vad ce ar deranja asa mult.
Crezi ca Arhimde si-a folosit ratiunea cand a descoperit legea care ii poarta numele? Sa iasa de nebun in pielea goala si sa striga,, Evrika''. Putea sa foloseasca dusul, dar azi nu stiam de acea lege.
Oameni care nu au nimic bun de facut in viata, doar sa-si etaleze prostia maxima!