| AlexaSkellington a întrebat:

Nu inteleg,deci mi s a spus ca daca asculti rock esti emo,frate toti mi au spus asta si eu nu s deloc genul de emo=(, iar daca asculti o melodie la misto vine un antisocial la tine si spune ca esti manelist sau asculti populara, Ugh stupid society

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Simte-te bine si asculta ce vrei, e important sa iti placa tie nu altora.

| RockNbeer a răspuns:

Oamenii in general simt nevoia sa categorizeze fiecare persoana pe care o intalnesc, nu-mi spune ca abia acum te-ai prins de asta.

| sublime89 a răspuns:

Asta se intampla intr-o tara fara cultura muzicala.

| Sociopat a răspuns:

Ugh stupidz society, ugh I iz smarts, ugh I knews engrish.
Doar ignora-i si nu mai fa pe interesanta.Fie aia-s foarte batuti in cap si inca n-au trecut pe la pubertate fie tu ceri sa fii luata peste picior.Si eu ascult toate treburile astea cu chitari si toabe si bass-uri si tip care canta cu gura si nimeni nu e la modul "Ugh, esti emo, ba!".De ce? Pentru ca nu le dau apa la moara si pentru ca sunt prea dulce ca sa se ia de mine. Piss and wuv

| CariocaTha a răspuns:

Trebuie sa asculti muzica duhovniceasca.
Uite, ce bine ar da asta la slujba de duminica: https://www.youtube.com/watch?v=UaaEKYvOCfU >:)

| Senchiu_Cristina_1997 a răspuns:

Cui ii pasa de ce crede lumea? Important este sa asculti muzica care iti place tie, care-ti transmite tie un mesaj, nu lor happy Si stai linistita ca nu esti emo daca asculti rock.