)
Nu stiu dar uni dau niste raspunsuri de nici n-ai rabdare sa le citesti pana la capat
)- nu e valabil numai pentru experti. Nici ceilalti utilizatori nu sunt mai brezi
Inseamna ca acel "roman" cum ii spui tu, a placut celui care a pus intrebarea! Probabil ca voiai tu fundita, cu raspuns monosilabic! In legatura cu raspunsurile copiate, daca cineva intreaba cat face 5 si cu 5 si toata lumea raspunde 10, inseamna ca au copiat toti unul de la altul? Nu te gandesti ca datorita faptului ca raspunsul este unul singur si-l stiu toti, apare asa? Si mai este ceva! De multe ori apare ca fiind o intrebare fara nici un raspuns si dai tu raspunsul, si cand te uiti sa vezi ce ai scris constati ca esti al 5-lea sau al 10-lea. Asa ca niciunul dintre cei care au raspuns nu a avut dupa cine sa se ia, si totusi au raspuns la fel! Intrebarea ta pare pusa de o persoana frustrata! Ti-se pare ca expertii iti fura tie funditele! Gresit! Ele sunt acordate dupa bunul plac al celor care intreaba! Am vazut fundite acordate la raspunsuri gresite, ca fond! Dar...fiecare face cum vrea! Cand o sa dai tu fundita, da-o in mod obiectiv!@androgin : bravo, corect ai glasuit!
Odata ce arunci cu noroi in acei useri, banuiesc ca ai si argumentele, nu? Daca le ai, te rog sa le postezi pentru a ne lamurii in totalitate. Daca nu posezi argumente tangibile esti un nul pentru mine si e posibil sa te banuiesc de calomnie.