| london_7265 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, sunt intr-o situatie disperata.Am 16 ani si simt ca lumea asta nu are nimic pentru mine.Ma simt singur si izolat, mi-am pierdut toate motivatiile in viata. Mi s-a spus ca sufar de depresie clinica.Am incercat, dar in zadar, simt ca e timpul sa parasesc lumea aceasta.Am sperat ca ziua de maine va fi mai buna.Nu-mi mai plac lucrurile care obisnuiau sa-mi placa.Nu vad nicio iesire din aceasta durere. Obisnuiam sa spun ca asta nu mi se va intampla niciodata, dar acum realizez ca mi se intampla.Stiu ca daca ma voi sinucide voi lasa in urma multi oameni intristati care vor suferi enorm. Uneori ma simt fericit dar de cele mai multe ori simt ca vreau sa ma sinucid.Nu vreau sa consult un psiholog pentru ca nu am atatia bani pentru consultatii.Nu stiu ce sa fac, chiar nu stiu.Nu mai pot trai astfel!

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De acord cu colegul @harciog
Ai un motiv clar pentru care te simti asa? Tu nu trebuie sa vorbesti cu un psiholog ci cu un psihiatru.Nu te costa atat timp cat e in cadru spitalului si in plus esti minor.Ai o viata inainte, de ce sa mori? Nu e ca si cum ti-ar fi zis cineva ca viata e frumoasa si acum esti dezamagit ca ai aflat ca nu e asaoh go onUita-te in jurul tau cati oameni cu adevarat nenorociti sunt si apoi compara situatia ta cu a lorwinking

| monique a răspuns:

Daca starea nu ti-a trecut scrie-mi si discutam in particular. Ne-am lungi prea mult aici si nu se cade.Cred ca te pot ajuta (sau cel putin vreau sa incerc).

| Anonim_9242 a răspuns:

Comunicarea cu parintii este vitala. Spunele-le ce ai pe suflet, cu siguranta te vor ajuta.La 16 ani nu ai motive de depresie, viata este frumoasa si toti te iubesc.

| Pusky3 a răspuns:

Uite...baga id:"sweet_girl1802"am avut o depresie asemenatoare.as vrea sa te ajut.cat mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psiholog? psihiatru? ce iti fac ei? te asculta ...si iti mai dau cateva indicatii. disperarea unui suflet. greu de calculat. eu nu iti pot zice decat sa iti faci un prieten sincer caruia sa ii zici prb tale. te asculta. tu te descarci. depresie clinica? cine ti-a zis asta nu stie ce zice.

| RisenAngel a răspuns:

Mda...vad ca uni oameni se limiteaza doar la termenul de moarte si nu vad peste ea. Moartea de fapt este o rampa de lansare catre celelalte lumi dar oameni o inteleg altfel. Tu alegi daca vrei sa suferi viata asta adica 20 de ani cat poti trai ca in orice secunda poti muri sau daca vrei sinucidete si vei ajunge in iad unde vei suferi vesnic. Tu alegi! Bafta!

| freeman a răspuns:

Daca nu ti a trecut si vrei sa te ajut ma pricep foarte bine[parerea mea] contacteaza ma.

| Alexandra09637 a răspuns:

Daca doresti, ma poti contacta pe adresa de e-mail psiho.brancusi@yahoo.com, pentru a stabili detaliile unei eventuale discutii fara a percepe niciun onorariu. Alexandra Patrascu, psiholog clinician, policlinica Brancusi

| Diana_1125 a răspuns:

Incearca alte lucruri mai interesante deoarece stiu prin ce treci de fapt stiam dar incearca sa vezi ca merge o sa-ti fie mult mai bine sunt sigura!happy\