| NiceBaby a întrebat:

Nu va pare ca toate vedetele prea populare incearca de toate si isi schimba look-urile pina ajung sa-si strice parul de tot, il fac scurt de tot si le pare ca vor avea mai multa atentie.imi place Lady Gaga cum se imbraca. E normal, e vedeta dar cel mai mult imi placea la ea parul.Si acum cind m-am uitat un pic la piesa ei Alejandro. M-am speriat.Doamne poate nu-s mai frumoasa dar nici chiar ca ea.Si-a stricat parul. Mie nu-mi place. Voua? Si nici Rihanna. Ii statea mult mai bine cu frizura bob. Uitati-va la Clipul,, umbrella,, foarte draguta acolo(just perfect). Va place, nu va place spuneti.

2 răspunsuri:
| NiceBaby explică:

Fiecare are parerea lui.Stiu ca are stilisti. Dar mie nu-mi place si pe multi care i-am intrebat zic ca o strica.Are nasul lungusor big grin Nu stiu nu-i sta bine dar pute fi mai rau.De exemplu ca la Rihanna big grin

| BAd-RoMaNcE a răspuns:

Si Lady gaga si alte vedete sunt indrumate si sfatuite de stilistii lor sa se tunda si sa adopte fel si fel de coafuri, tunsori, etc.
Doar nu o sa stea cu aceeasi tunsoare 3 ani la rand.
Orcum, mie imi place mult tunsoarea lui Gaga din videoclipul alejandro.
Asa ca stai linistita, stilistii au grija de parul lor, deci nu au cum sa-si strice parul.
Iar despre Rihanna, si eu sunt de aceiasi parere, ultima tunsoara a fost...straight face, n-am cuvinte...

Întrebări similare