| 9PM a întrebat:

Nu vi se pare unora când oferiți unele răspunsuri că le-ați mai dat deja? Că trăiți acea senzație de Déjà -Vu la unele răspunsuri? Ce o fi asta? Ce indică acest lucru?

3 răspunsuri:
| 9PM explică:

A șters tot laughing doare adevărul rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru 9PM):

Mda. Eu sincer mă cam dau deoparte macar un procentaj. Am mai călcat și eu strâmb și m-am supărat. Dar nimic ieșit din comun. Foarte rar. Am dat un răspuns lui LisaJulie care punea o întrebare legată de convingerea cuiva de către ea să voteze...un anumit candidat. LisaJulie a pus doar o întrebare, la care am răspuns cat se poate de franc, că în definitiv votul este o exprimare libera a unor opinii personale legate de sfera politică. Și că a convine neargumentate, prin forța verbală și crezuri personale este o formă de tiranie. Imediat am fost atacat de un user (extrem de bolnav și îndoctrinat) care mă făcea pro rus, anti LGBTQ, anti UE și anti-vaccinist. De unde le-a scos bolnavul...nu știu. Cert este că l-am făcut psihopat și brain-washed și că nu voi continua discuția cu repetentii, personal fiind pro Europa, LGBTQ, toleranței, acceptării radiale și multiculturale, pro vaccin (daca tata e chirurg.e logic) etc. Am primit un mesaj privat din partea "vechii echipe" de admini in care nu era nimic. politicos înafara de "Buna seara" și mi se spunea în final: "Alta data rai fără cont" (asta daca mai jignesc in comentarii). Mea culpa. Sorry man. Dar "bossii" pot spurca cum.le vibe la gură? Alți boss-i pot da răspunsuri extrem de eronate și ignorante și, daca încerci să-i contrazici cu argumente te "pârăsc" repejor că nu îți poți permite asta cu ei? O bisericuță de oameni care au foarte mult timp liber, cu cunoștințe reprobabile, semi-docti care amenința în stânga și în dreapta. M'enfin, eu mă dau mai la fund, că vad că deranjez anumite capete luminate. Nu doresc sa stric parcursul "erudiției" virtuale a unor șefi, șefuți și șefuleți de pe TPU.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper sa se înțeleagă mesajul. Autocorrect-ul TPU a rămas la algoritmul din 2009.