Eu am mai propus o intalnire, dar nu a expertilor, ci a tuturor.Raspunsurile vor fi cat de cat negative, asa cum s-a intamplat si la postarea mea, chiar imi doream sa cunosc oameni pe care nu i-am vazut in viata mea, dar cum sunt buna la suflet, am inteles si voi intelege in continuare
Ideea ta este minunata
Bafta si sper sa ne intalnim cu totii candva!
O idee frumoasa ca sa apara intr-un coltisor pe site o poza cu expertii. Un fel de album pe care il poti accesa si cateva exemple de raspunsuri pentru care lumea s-a gandit ca ei merita sa devina experti. Nu e vorba ca sunt eu expert, dar asa ar fi mai frumos. Tin minte ca atunci cand eram in clasele 1-4 doamna invatatoare facuse o chestie de carton pe care scria ceva gen BANCA DE NOTA 10. Ne punea pe echipe. Si de fiecare data cand cineva raspundea ceva in plus fata de lectie punea pe banca respectivilor elevi. Simteam o mandrie aparte. Dar degeaba faci asta cand nu sunt experti persoane care merita asta de mult. Ar fi incorect fata de ei. Inainte de toate vad ca a plecat Raluca si inlocuitoarea ei ( nu ii retin numele si nu voi cauta ca nu ma intereseaza subiectul ) ar trebui sa stabileasca niste chestii. Sunt multe de schimbat. Si unii din noi am spus-o nu doar odata dar din pacate in zadar. E frustrant sa iti dai din timp pretios si sa vezi ca totusi cu un titlu sau nu ramai acelasi nimeni. Aici nu e vorba de a fi expert in genul manelist de : mama ce jupan sunt. E vorba de ideea in care un expert ar trebui sa primeasca incredere pentru a lua niste decizii de sine statatoare in lipsa administratiei. Apoi bineinteles va raspunde pentru ele si daca are multe abateri de la normal pierde titlul. Dar nu e normal cum e acum. Trebuia macar ca un expert ( poate Brigaela ca tot e utilizatorul anului ) sa fie inclus in administratia site-ului. Asa ar fi corect. Ca sa nu mai zic de conferintele si sondajele care ar trebui sa vina din partea conducerii periodic. Idei bune sunt, nu neaparat din partea expertilor. Insasi intrebarea ta nu prea e frumoasa pentru ca ideea nu este de a dezbina. Pe mine m-ar bucura si daca s-ar schimba un singur lucru : Sa fie numiti experti cei care merita asta de mult. Nu e normal ca numirea expertilor a sistat asa deodata. Ar fi frumos sa facem o intalnire cu totii cei care chiar vrem binele celorlalti si incercam sa ajutam asa cum putem. Din pacate e greu de crezut ca se va ajunge la vreun consens. Vad ca unii fac intalniri intre ei, care sunt din aceleasi orase. E frumos asa. Bravo lor!
anonim_4396 întreabă: