| Spintecatorul a întrebat:

O intamplare, un eveniment, care v-a socat, care v-a schimbat viata, pe care sa nu o/ sa il uitati niciodata?

19 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cand am vazut cum a murit un baiat de 22 de ani intr-un accident de masina aproape de locul in care locuiesc. Dupa impact a mai supravietuit inca 6 minute.Si plangea. Avea lacrimi in ochii si nu putea vorbi. A fost ceva de-a dreptul impresionanat. Avea o viata inainte, o familie, era iubit de toti.Si a murit sub ochii tutror intr-un accident stupidsad
Din pacate, viata nu alege, nu ii pasa ca esti tanar sau batran.Cand ti se termina baiatile inimii dus estihappy

| Bacemi a răspuns:

Eram cu sora mea si cu nepotelul in apa. M-au dus valurile mai departe decat trebuia si am alunecat in mal. Sora mea era cu spatele la mine si tinea in brate nepotelul care se uita la mine si zambea in timp ce eu ma zbateam pentru viata mea. A fost ingrozitor.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Nu pot sa zic ca mi-ai schimbat viata, dar au fost adevarate socuri. Aveam vreo 12 ani si un tanar de la mine din comuna, acesta avand vreo 19-20 de ani fugea, cu mainile ridicate in sus, in fata trenului. A fost aruncat in aer si apoi tarat.Foarte tare impactul, desi nu m-am uitat, ca era o anumita distanta, n-am sa uit zgomotul acela produssad. Eu locuind langa calea ferata, auzeam tot timpul cum trecea trenu, cum suiera.Nu am mai mancat vreo cateva zile, iar seara cand veneam acasa, vrand sa intru inauntru aveam senzatia ca ma urmareste cineva.Foarte urata senzatia. Iar apoi un barbat care cara un lemn, fiind sarac, cara lemne din livada, acesta a atins un fir de curent, provocand un zgomot cutremuratorsadA murit electrocutat.

| Catalion a răspuns:

Mergeam linistit intr-o dimineata pe o strada si deodata un matiz tamponeaza o dacie in spate, chiar la mai putin de doi metri de mine. A fost asa brusca intamplarea si m-am speriat asa tare incat mi-a luat vreo patru minute sa-mi revin cat de cat.

| cosima11 a răspuns:

Eram in clasa a 10a. anul 2008. si colega mea de banca era in clasa a 12a. am mers intr-o zi la ea sa ne pregatim pentru un proiect si intre timp mi-a aratat albumul de sfarsit de an al surorii ei. cu ea in clasa era un prieten de`al meu, C. cand am ajuns la pagina unde era el, am stat asa putin timp si ne-am uitat atent la el. si am inceput sa zicem despre el ca e foarte frumos si de treaba, chiar unul dintre baietii cu care te poti intelege. avea si o prietena E. si si-au facut rezervare ca sa mearga la mare prin august. am zis amandoua ca are toata viata inainte.asa.peste 2-3sapt a fost balul majoratului la ei la liceu. a participat si el si a iesit mister majorat, era foarte fericit, se vedea pe fata lui ca e implinit si ca iubeste viata. asta a fost pe 30 mai 2008.(vineri)

sambata, colega mea si sora ei au mers la o nunta la oradea. eu am ramas acasa cu o verisoara si in ziua aia n-am intrat deloc pe mess.ma suna colegamea pe la 18 si ceva. disperata. zice. andra.ai auzit ce s`o intamplat? si eu. doamne fereste zi`mi odata. si imi spune : "a murit C azi inecat la baraj". am inlemnit si am aruncat telefonul din mana. am crezut ca mor in momentele aleasigh groaznic.straight face 3zile l`au tinut acasa. n-am dormit deloc in zilele alea.de atunci nu mai suport sa vad pe cineva mort in sicriu... mi`l imaginez pe el si simt ca se invarte lumea cu minestraight face
il visam. era groaznic. imi zicea in vise ca ii e mai bine acolo unde e. il vedeam imbracat frumos si curat.acum cand tremur...

o alta intamplare care m`a socat. eu am o nepotica de 3 anisori. si anul trecut in martie a adus`o soramea la noi.era cam racita si avea febra, nu avea chef de nimic, ea care tot timpul zburda si era vesela. stateam la masa si invatam, si ea era langa mine, i-am dat un creion si o foaie si tot mazgalea. la un mom. dat s`a scuturat maiciudat. m`am speriat si i-am zis la mama, da ea a zis ca nu are nimic. bun. dupa cateva minute, pitik a zis ca i somn.si a dus`o mama in dormitor la desene, cu perinita ei. tata era langa ea in pat. si ea s`a ridicat sa ii spuna ceva.si a cazut intepenita inapoi. a facut convulsii. tata a mers cu ea in brate la spital descult. ca nu a mai apucat sa`si ia papucii. spitalu e langa noi. atunci am ramas singura acasa si am zis ca innebunesc.

p mine chiar m`au marcat intamplarile astea nefericite si de atunci am devenit mai sensibila si mai fricoasa...

| cosima11 a răspuns:

Am gresit.sora colegei mele de banca.big grin

| Bianca_4346 a răspuns:

Cand aveam 7 ani parca, mi-am spart capu'. a fost destul de nasoala faza.Am fost aeriana cam o saptamanalaughingatunci am realizat si eu cat de mult tine fratemiu la minehappy

| poesia a răspuns:

Acum ceva timp, am vazut o colega de liceu cand s-a aruncat de la etajul 7.Am ramas socata pur si simplu tremuram si nu ma puteam controla.Cand am ajuns langa ea si am vazut balta de sange si coastele care ii perforasera organele am simtit ca lesin. A mai stat la terapie intensiva 1 saptamana si a muritsad

| poesia a răspuns:

Doamne ce mi-a fost dat sa vadcrying Ieri ma uitam pe geam, afara fiind soare si destul de cald.La blocul din fata mea, la etajul 3 era o femeie cu un copilas de vreun an.Si radea se uita pe geam, femeia se juca cu el.Nu stiu exact cum, femeia o fractiune de secunda s-a dat mai in spate si a dat perdeaua la o parte.Il tinea pe copilas doar de mijloc.Si in secunda 2 el jucandu-se a cazut in gol.Am inceput sa urlu am sunat la salvare, nu stiu in ce stare e... e absolut groaznic.Nu stiu de ce s-a nimerit ca tocmai atunci sa fiu la geam sa vad.Sunt socata si acum!

| vyo a răspuns:

Acidentul cu masina.

| kytyna a răspuns:

Moartea tatalui meu, dupa moartea lui m-am schimbat mult(in bine), el a fost singurul care m-a inteles, s-a chinuit o gramada in fata noastra fara sa putem face ceva.Am devenit mai puternica si parca un pic dezamagita.

| Sylx a răspuns:

In adolescenta era sa-mi pierd viata... m-a marcat asta m-a facut sa realizez cit de usor te poti desparti de lumea asta, de familie, de prieteni, de tot ce-ai insemnat pina atunci ca om.

| Cleona a răspuns:

N-am avut asa ceva!

| sergiu a răspuns:

O data mi-am spart capul destul de nasol dupa ce am cazut din pom de la 4 metri direct pe beton (in genunchi iar apoi am dat cu capul), si ar mai fi o data cand era sa ma inec in Mures dupa ce ma luase apa, fiind salvat apoi de mama in ultima fractiune de secunda cand eram deja sub apa si nu mai reusisem sa revin la suprafata. Aveam vreo 6-7 ani cand s-au intamplat cele doua faze si sper sa nu mai am parte de asa ceva big grin

| oky a răspuns:

Eram la munte cu un prieten ( aveam 13 ani aman2 ) si cu fratele lui mai mic si bona acestuia. S-a auzit un zgomot puternic. Am fugit repede sa vedem ce s-a intamplat si cand am ajuns am vazut o masina care intrrase inr-un copac iar o fata a zburat pru si simplu prin parbrizul masini. Si stateam acolo si ma uitam la ea cum zace pe pamant plina de sange si prietenul ei (soferul) palngea si o striga. Alta situatie care m-a socat : eram in parc si niste baieti se jucau cu mingia. Erau acolo 2 copii mici (frati) unul avea 8-9 ani si celalat 4 ani. Un baiat l-a lovit cu mingia pe cel mic, la daramat din leagan iar acesta a lesiant. Fratioru lui s-a dus repede l-a luat in brate ( inconstient asa cum era ) si a inceut sa il strige pe nume, dar acesta nu raspundea. L-a tinut in brate 1-2 minute asa si tot il striga pe nume si la un momendat acesta si-a revenit si a inceput sa planga in bratele lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand m-am lovit de prostia oamenilor. E ceva ce inca ma bantuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot vorbi despre asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...pai era sa-mi pierd viata acum putin timp nu am sa uit asta si faptul ca nu am avut incotro si a trebuit sa fac un avort acum un an chestiile astea ma bantuie mereu nu am sa pot sa le uit vreodata.

| sdaniel a răspuns:

Tin foarte mult la expresia:"Traieste-ti viata din plin!"
La 2 luni am avut hemoragie interna, de la 2 ani pana la 7 ani am facut 5 operatii in zona gatului(in ultima mi-a scos un os si mi l-a pus inapoi), la 8 ani am cauzt de la 2, 5 m intr-o groapa dintr-un santier fix langa un arc. La 15 ani am cazut de pe un pod si mi-am rupt mana; ruptul mainii e un nimic pe langa ca am dat cu capu de o piatra in zona in care ti se dipica capul in doua. Pot sa spun ca cineva inca ma mai vrea in viata, inclusiv eu, care cand ma durea ceva nu spuneam nimanui si ma sprijineam moral singur.
Sa fiti sanatosi! happy