Chestiile astea de obicei le faci cand esti adolescent si ai perioada aia de prostie/rebeliune. Insa cand intri in viata de adult responsabil platitor de taxe si facturi, daca continui sa faci lucrurile astea ( in afara de fotbal si sala ( sunt doar hobby-uri ), esti un gunoi de om care face umbra pamantului degeaba. Cine ti-a zis tie ca e "normal"sa faci lucrurile astea? A fi gay inseamna ca iti plac barbatii, atat. Nimic mai mult si nimic mai putin.
Referitor la fotbal. El nu mai este ce a fost odata. De cand au pus casele de pariuri monopol, aproape toate meciurile sunt pe blat. Nici nu mai zic de arbitri care iau spagi pentru a sabota unele meciuri. Pentru mine fotbalul a murit din 2010-2012.
Am un singur prieten care este microbist si mai are speranta aia in suflet ca fotbalul e un sport frumos. Chiar si este, doar ca l-a stricat societatea. Si de aia nici nu mai urmaresc. Doar din cand in cand mai dau cate un ochi prin clasamentul din liga 1 sa vad pe ce loc a ajuns echipa mea de suflet care era odinioara, insa nimic mai mult.
referitor la sala. E strict alegerea ta daca o faci sau nu. Daca vrei sa faci sala, o faci pentru conditia ta fizica, nu pentru gura lumii.
In comparatie cu alti oameni, unicii mereu vor fi categorisiti ca fiind ciudati. de asta nu ai cum sa scapi. Insa nu e un lucru rau in asta. Atata timp cat faci activitatile care iti plac tie si evoluezi in viata pe ritmul tau, ar trebui sa fi fericit cu viata ta. Nu sa iti pese de ce zice lumea.
In primul rand la ce se raporteaza termenul de Normalitate.
Ne raportam la ce cred ceilalti, sau la cum concepem fiecare ca persoana ce este normal folosindu-ne de proprile repere.
Bineinteles respectand regulile bunului simt.
O mare parte din viata am irosit-o incercand sa inteleg oameni.si in sfarsit mi-am dat cu seama ca la mine era problema raportindu-ma la ceilalti.
Acum conteaza doar ce cred eu despre mine, si nu ma mai intereseaza ce cred ceilalti despre mine e parerea lor nu a mea.
Pixda fum si bere sunt cam cele mai frumoase pacate. Fotbalul nu neaparat dar nu strica sa fii fanul unui sport, sportul inseamna in primul rand disciplina si aduna oamenii la un loc.
Sportul e disciplina? prietene esti fumat gramada
Ce disciplina vezi tu cand aia efectiv se injura si se bat la fotbal de parca nu mai apuca ziua de maine...
Că asta au înțeles ei, în definiția cum că un om dacă nu face lucrurile astea, nu este bărbat. Dacă ești gay, oricum la fel este alegerea ta și dacă asta te face fericit foarte bine.
Nu băga în seamă lumea, știi vorba aceea: gura lumii-i slobodă. Normalitatea e cea la care te raportezi tu, atâta timp cât nu faci rău nimănui poți faci ce vrei dacă ești fericit cu asta.
Nici eu nu fac nimic din tot ce ai scris mai sus și am fost considerat mereu un ciudat de foștii amici/prieteni, nu m-au făcut gay însă asta doar fiindcă am făcut greșeala să le zic că sunt AroAce (aromantic și asexual) și a fost mai nasoală reacția înapoiaților decât dacă le-aș fi zis că aș fi gay.
Si eu exact de aceeasi reactie ma tem, dar ei au impresia ca oricine nu e hetero e automat gay
E vorba de ignoranță și incultură crase, nu te lăsa afectat de vorbele lor. Tu ziceai că ești asexual parcă, nu?
Exact, dar nu mai stie nimeni din zona unde stau, care are vreo 10 mii locuitori si toti se bârfesc intre ei. Tu esti norocos daca stai la oras, nu iti va pasa de ceilalți si de parerile lor împuțite
Eu stau în Cluj-Napoca, dar și în ditamai orașul cu sute de mii de locuitori m-am lăsat afectat de vorbele altora, ale foștilor prieteni și amici. Felul lor de-a se comporta cu mine m-a băgat în depresie și anxietate/agorafobie și astfel ei mi-au înmulțit practic problemele deja existente.
Vezi dacă nu te poți muta într-un alt oraș (și mai mare), ca să scapi de falșii prieteni.
DomexC întreabă:
mariansiTeodora întreabă: