Poate s-a saturat si Dumnezeu de prostia oamenilor si s-a hotarat sa ii pedepseasca un pic. Nu stiu, mie mi se face rau cand vad ce se intampla in tara asta. Normal ca ne bate Dumnezeu. Desi da, e ciudat ca rautati patesc oamenii simpli, nevinovati. Cei de la putere sunt bine si pot face rau in continuare.
@ ZuzeTA: "Poate s-a saturat si Dumnezeu de prostia oamenilor si s-a hotarat sa ii pedepseasca un pic."
Crezi ca acei oameni au fost pedepsiti un pic.Cum sa zici asta..."un pic".
Iti zic eu daca ai intelege prin ce trec ei, ti-ar fi greu sa-ti dai cu parerea.
Pai moartea in general ca plata a pacatelor, este buna? dar lata lor pana la al nu stiu catelea neam, ti se pare in regula? avand in vedere ca prin credinta in Iisus Hristos vom avea o viata vesnica? pentru noi e dureros, dar ca indivizi. ca univers vorbind daca asta echilibreaza balanta si ne reabiliteaza in fata Domnului pentru un scop atat de maret mi se pare ca e din dragoste pentru noi si e in regula.mai e si iresponsabilitatea omului, si care-l afecteaza direct, intervenind fara masura in modificarea celor lasate de Dumnezeu la locul lor. parintele, dar asemanarea asta este mai mult fizica? avand in vedere ca Dumnezeu este duh? sau mai mult spirituala? avand in vedere ca Dumnezeu s-a intrupat?