ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a întrebat:

Oameni buni, de la o vreme incoace, din 3 in 3 raspunsuri, in loc sa-mi posteze raspunsul, ma pune sa ma loghez. Iar, si iar, si iar...de mi se face lehamite sa mai raspund.
Asta, in conditiile in care sunt deja logata in contul meu si am si casuta cu 15 zile bifata.
Vi se intampla si voua chestia asta? Sau e vreo pedeapsa, ceva, pentru cine stie ce pacate de-ale mele?

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Buna, @ardnaxur1961!
Am patit-o si eu in trecut de cateva ori. Si da, nu e deloc placut. Din pacate, uneori mai apar perioade de genu', cand site-ul face figuri si te tot pune sa te loghezi dupa fiecare postare. Dar de obicei nu tine mai mult de 2-3 ore. La tine cat dureaza deja?
Daca nu-si va reveni pana maine, ar cam fi cazul sa trimiti un mesaj la Contact.
Succes! Numai bine!

P. S. si eu nu cred, ca browser-ul tau este de vina. Cu Mozilla de obicei nu sunt probleme.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, și eu sunt una din victime.
Defecțiuni tehnice apărute pe server.
Pa, pa.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Folosesc Mozilla de vreo 2 ani, deci, nu cred ca browserul e de vina. Cred ca pur si simplu, are site-ul nervisori.
@GanduriNegre: la ce gura spurcata am, te mai intrebi ce-am facut? laughing
@Anaaaaa: Nu mai cersi funDe, ca nu asta e scopul acestui site.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu mi s-a intamplat asa ceva. Nu spui ce browser folosesti, poate nu este prea compatibil cu site-ul, s-a mai intamplat ceva asemanator cu catva timp in urma, era vorba de cei care foloseau Internet Explorer. Am folosit Google Chrome si Mozilla Firefox si n-am avut probleme. Daca cumva folosesti IE incearca si cu unul din cele doua si vezi daca tot asa se intampla. Succes si numai bine!

| AnaEindragostita a răspuns:

La fel mi se intampla inainte cand trm raspuns o fii de la ei? funta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andraxur si legiuitoarea, n-ati fost cuuumiiiiiinti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se intampla non-stop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel, tocmai de aceea nici nu ma mai loghez, raspund ca anonim