Fii sigura ca nu se merge cu turma in paradis, fiecare are calea pe care a ales-o.Pe de alta parte, Biblia are dreptate ca acea cale e ingusta, fiindca numai cel care are capacitatea de a se cunoaste pe sine si apartenenta sa la armonia universala poate descoperi paradisul.Care, asa cum ne-a spus inteleptul Papa, Ioan Paul al doilea, nu e un loc, ci o stare de spirit.Si iadul si raiul sunt AICI si ACUM, in sufletul fiecaruia dintre noi.
Fiecare dintre noi avem libertatea de a alege Calea, oricare ar fi aceea, după cum ne dictează conştiinţa.
Caut cat se poate de mult paradisul aici in cat mai multe locuri cu putinta.In cel de dincolo nu cred dar daca va fi il voi vedea cu siguranta, trebuie sa mi-l arate spre a ma convinge ce nu am crezut.
Sti care e beleaua cu Biblia...multi o citesc dar putini o inteleg, cum am mai spus cuiva daca vrei intr-adevar sa afli du-te la un preot si intreaba-l tot ce vrei sa stii, si iti va raspunde, ca lumea iti spune multe, fiecare cu parerea lui, dar din toate parerile nu sti cate sunt adevarate
Toata lumea vrea sa afle "calea".Ca sa cunoastem calea, mai intai trebuie sal cunoastem pe cel ce a trasat aceasta cale. nu sa cunoastem despre El, ci sal cunoastem pe EL