Eu stau dimineata doua ore iar seara daca nu pic inaintea patului inca o ora.Nu stiu daca e bine sau rau, mie imi place sa ajut. Iar daca prin asta am ajuns unde sunt nu am de ce sa dau inapoi. Daca nu mi-ar face placere nu as mai fi aici.Conflicte importante nu am avut cu nimeni pana acum si sper sa nu am
In lumea reala, e altfel.Aceeasi oameni cu aceleasi probleme vesnice. Vorbesti despre o tema pana ti se face rau.Aici e diferit. Unii oameni chiar au probleme si trebuie ajutati
Chiar si eu, asa tanara, nelinistita si neexperimentata imi permit sa imi dau cu parerea.Niciodata nu strica o parere in plus
Bună.
Prezenţa mea pe TPU a fost pur întâmplătoare şi o fac în timpul liber al meu, mă uit şi la televizor, un joc pe calculator, etc. dar când am treabă TPU-ul este o uşă închisă pentru mine.
Dacă stăm să verificăm şi să şi urmărim sunt extrem de puţini experţi care stau o ora-două, or stau cu orele ori deloc.
Pa, pa.
Eu stau pe TPU cam 1-2 ore pe zi. Nu mi se pare ca pentru atat de putin din 24 de ore traiesc in afara vietii reale. Luati in considerare ca nu ma joc pe calculator, ca nu ma uit deloc la TV (il detest), ca nu imi place sa ies in cluburi sau discoteci. TPU si cartile sunt relaxarea mea de acasa.
Am serviciu: sunt medic anatomopatolog, asistent universitar la facultatea de stomatologie si traducator la o editura medicala. Am sot, casa, familie. Gatesc, spal, fac curat, fac piata. Merg in vizite, la teatru, la Ateneu, la Opera, la film. Ies adesea in parc la plimbare. Am cativa prieteni bine alesi. Merg adesea la muzee, amanstiri, situri arheologice. Citesc minim o carte pe saptamana. Ajunge?
Exista oameni care nu stau mult pe TPU si totusi au un rang ridicat si sunt si experti. Am urmarit activitatea lui "Gabriela" si am constatat asta.
TPU nu este pentru mine un drog, intru doar cand am 5 min. libere si imi selectez rapid intrebarile la care raspund. Daca te-ai uita putin la raspunsurile mele, ai observa ca raspund cu preponderenta la categoria sanatate, fiindca lucrez in domeniu. Nu consider pierdere de timp sau viciu dorinta de a ajuta oamenii cu un sfat.
Eu nu intru zilnic, intru pe TPU doar cand am putin timp liber. daca sunt expert asta nu inseamna ca stau 24 de ore pe zi in internet. daca te uiti la profilul meu si al multor altora vei obserava ca avem cel putin 1 an aici, eu am in jur de 1 an si jumatate.
Pai ce sa zic...ca o sa fie vai de capul lor in momentul in care lumea va intra in criza energetica.sau alte probleme cu telecomunicatiile.
despre cei ce incerca sa fie in top, ce sa zic, sa stea mai mult cu nasul in carti, sau pe documentare sau sa, mai creasca putin pentru a capata experienta de viata ca sa poata sfatuii pe altii.
eu personal nici nu cunosc regulile de punctaj, insa ma straduiesc sa raspund cat mai pe intelesul celor care intreaba mai ales ca sunt multi copii pe aici si daca tot ii influentam macar sa o facem pozitiv si contructiv. dau sfaturi de mult, celor din jur, si chiar ma preocup sa-i fac sa inteleaga ce le explic.
auzisem odata un om superdotat spunand la un radio in spania ca un om foarte inteligent care acumuleaza o cantitate mare de informatii insa nu le foloseste e ca un pahar plin cu apa, din care nu bea nimeni, nu foloseste la nimic, si pana la urma se sparge, irosindu-se aiurea tot continutului lui.
nu ca as fii un geniu, nici pe departe dar daca tot sunt un paharel cu apa, macar sa dau sa bea din el si celor insetati.
iar am dat-o in filosofie. :-(
Daca esti pe primele locuri, nu inseamna ca nu iti traiesti viata(nu ma refer strict la TPU). Ma numar printre primii 20 si sunt de 1 an, 1 luna si ceva zile pe site. Asa ca, intrand la cateva zile pe site si petrecandu-mi timpul liber intr-un mod constructiv, nu inseamna ca am uitat de scoala sau realitate, nici pe departe. Cum de astfel, sunt sigura ca n-a facut nimeni. Un exemplu: Brigaela este pe primul loc si ghici ce? Este doctora sau asistenta(nu stiu sigur).
Bun, acum tu ce parere ai despre cei care nu sunt pe primele locuri, dar incearca asta din rasputeri stand de 10 ori mai mult pe site ca ceilalti? Despre cei care se joaca non-stop pe calculator si la scoala, iesiri cu prietenii, vorbesc tot despre jocuri?