@Andutza.Andu, atunci cel mai bine ar fi sa trimiti un mesaj la "Contact". Apropo, stiai, ca mai nou un nickname pe TPU poate sa contina doar litere si cifre (semne si spatii - nu)? Poate acel punctulet dintre cuvinte iti creaza probleme. Scoate-l si vezi, ce se intampla. Succes!
P. S. pe viitor, cand te adresezi cuiva, posteaza-i neaparat numele (complet)! De exemplu, daca nu bifam mai inainte "urmareste intrebarea", n-as fi avut de unde sa stiu, ca mi te-ai adresat. Dar daca-mi postai numele, puteam sa gasesc comentariul tau si cu ajutorul functiei "Cauta". Banuiesc, ca stii deja toate astea, am vrut doar sa-ti reamintesc.
Numai bine!
Poza nu se va schimba imediat, ci abia peste cateva ore, cand se vor actualiza datele site-ului. Salveaza-ti poza dorita, si asteapta! Pana maine, sigur, se va schimba. Succes!
N-ai pentru ce, @Andutza.Andu! Sper, sa-ti rezolvi problema pana la urma.
Apropo, avem nevoie de un DJ aici http://www.tpu.ro/adolescenti/cine-nu-doarme-la-ora-asta-2-37/.
Ce zici, te bagi? :))
Da, dar am încercat nu numai acum, ci şi în urmă cu vreo 2 săptămâni şi tot nu s-a schimbat poza.
@NOname, mulţumesc că mi-ai spus toatea astea
, am să scot acel punctuleţ, poate aşa o să meargă.
Mulţumesc!