Fiecare popor are, sa zicem, un ideal al frumusetii. Ce e frumos pentru unii din triburile africane, de exemplu, e urat pentru noi. Nu e vorba de simetria fetei, de forma corpului etc, e vorba de felul in care percepi tu o persoana si cum formarea idealului tau de frumusete afecteaza perceptia asta.
Nu chiar,in fapt talia mica la femei,sanii,fata simetrica,fertlitatea sunt lucruri universale,femeile prefera barbati inalti fi sigura ca si alea in africa, musculosi, hotarati, fata lata masculina, o fata frumoasa daca va merge acolo in trib sigur va fi atragatoare pentru acei barbati, bebelusi zambesc cand vad fete umane frumoase ce ideal tiau format aia nu stiu, atractia este involuntara nu noi o cream
Pai tocmai. e involuntara. De aceea poate fi o atractie intre o persoana frumoasa foc si una urata cu spume; prima o poate vedea pe a doua cea mai draguta dpdv fizic. N are importanta.
Eu raman la ideea mea si mi o aplic si mie: sunt si urata si draguta in acelasi timp.
In basme desigur,un caz la un milion,eu vorbesc de majoritatea cazurilor, si sunt convins ca ala urat are un cont mare in banca, fi serioasa tu ai sta cu unu sarac, urat? hai sa fim seriosi, cuplurile majoritatea sunt alcatuiti intre persoane cu acelasi valoare de atractie, cati urati cu spune sunt cu fete gen selena gomez ca sunt curios cati? atractia o fi involuntara dar respecta niste trasaturi comune, asta nu inseamna ca toti placem o singura persoana si ca alea au in comun ceva gen simetria
Fata aia din avatarul tau e frumoasa nu draguta, ce percptie are un bebelus nu stiu
Nu pot sti ca esti tu acolo asa cum nu pot sti ca nu esti acolo, eu sunt foarte sceptic de fel, dar sa spunem ca esti ai nota 9 din partea mea, nu-i nici o perceptie e ceva involuntar ca sa am asa fata am nevoie de multe milioane de euro in conturi
Adevarat . Si scepticismul e o treaba. Mersi de nota
apreciez.
Ai ceva cu milioanele de euro. Nu, trebuie sa ai un caracter de milioane si un aspect de minim 50 de lei. (daca tot se exprima atat de bine chestiile de genul in bani). Banii nu s un criteriu in a-mi alege un partener. Castig destul de bine si plus de asta, nu am nevoie sa fiu intretinuta ca nu s oloaga si nici proasta.
Aoleu. Conteaza sa ai bani in conturi, dar sa ai personalitate si sa fii om cu(,) caracter nu? sigur as vrea pe unu' milionar, care sa fie drogat, sa ma si bata si sa ma si injure, eventual sa fie si infidel. Mai bine imi tai o mana.
Dar atrage acelasi sex?)
Esti incapatanat ca un catar. Ai sa te convingi singur la un moment dat ca nu ai dreptate.
Nu stiu daca atrage sau nu atrage, nu sunt incapatanat dar cati baieti urati vezi tu cu fete frumoase? sa fim sinceri
Sa stii ca am vazut destule astfel de cupluri. Si nu doar baieti uratei-fete dragute, ci si fete hidoase-baieti frumusei.
Te cred, cand vrei sa vezi ceva vei vedea asta se numeste atentie specifica unui anumit lucru, repet raritatea nu reprezinta majoritatea, daca e sub 10% e ceva rar, eu vorbesc de majoritatea peste 80% din cupluri se aseamana ca atractie, nici tu nu ai sta cu unu care te degusta fi serioasa
Daca barbatul ala nu te atrage fizic nu ai sta cu el indiferent de ce carcater ar avea, trebuie sa existe chimia aia asta imi spunea soramea dar clar chimia aia e atractia fizica iar tu meriti un barbat de nota 9 http://studentpenet.ro/......5-0-10.jpg
Ba frate, m-ai mancat, am refuzat sa iti mai raspund, dar nu pot, ma mananci.
Inainte sa mai continui sa imi spui despre teorile tale despre femei, barbati, atractie, aspect, etc, haide sa te intreb cate ceva, nu trebuie sa imi raspunzi, trebuie sa iti raspunzi singur, dar sincer!
Care crezi ca e motivul pentru care gandesti in modul acesta?!
De ce crezi ca femeile nu te gasesc atractiv?
Ce reprezinta aspectul unei persoane?
Ai reusit vreodata in viata ta sa atragi o femeie?
Care este scopul meu in viata?
Incotro ma indrept, ce vreau de la viitorul meu?
Incerc in fiecare zi sa fiu un om mai bun?
Ce aduc eu pe masa pozitiv in interactiunea cu ceilalti?
Detin indeajuns de multe informatii si experiente ca sa inteleg dinamica dintre un barbat si o femeie, sau lume, sau doar cred ca inteleg?
Sunt sclavul gandurile mele negative, care imi influenteaza creierul, oare sunt influentat in mod inconstient de alti oameni cu gandurile lor negative si lipsite de sens?
Oare sunt rezultatul tuturor deciziilor mele din trecut?
Ce am de oferit uneie femei pe langa aspect?
Si multe alte intrebari, raspunde-ti sincer la intrebarile astea, si gandeste-te putin, lasa-ti putin gandurile celelalte deoparte si mediteaza 20min inainte de a incepe sa raspunzi, sa ai mintea libera, sa nu ai ganduri blocate prin creier, care sa te impiedice sa vezi si o alta realitate. Succes!
Eu am mai scris aici ca gandesc conform experientelor mele,a ceea ce se dovedeste prin studii,prin ceea ce citesc,ma informez
dar nimeni nu e obligat sa creada ceea ce cred eu,cum nimeni nu e obligat sa ma citeasca,traim intr-o tara democratica unde fiecare poate gandi cum doreste
prima impresie este aspectul fizic,ma poti considera superficial dar asta e adevarul,prima impresie cand vezi un om este imaginea lui apoi incepi il cunosti, eu te rog sa ma contrazici, ne uitam pe toate site uriile de dating sa vedem barbati populari, ne uitam pe Facebook sa vedem iar ca barbati atragatori au mai multe urmaritoare, speed dating din nou confirma ceea ce afirm, pe strada din nou se poate vedea ca fiecare isi alege un partener in functie de atractivitatea lui fizica
Asa ceva, esti incredibil!
Te rog sa incetezi sa postezi sau sa raspunzi pe aici, pe TPU, serios, bagi in cap ideile tale si altor copii, copii care sunt in cautare de raspunsuri si idei, iar mintea lor or sa absoarba prostiile tale, pentru ca nu au puterea de rationament inca dezvoltata, te rog frumos!
Cine esti ca sa imi ceri asa ceva? serios sunt incredibil ti-am spus dovedeste ca nu am dreptate, o dovada ceva chiar te rog, dovedeste ceea ce afirmi si atunci numai voi scrie asta pe TPU, bine ar fi sa faca tineri ceea ce le recomand eu sa mearga la sala la sa faca cardio, culturism asta e ceva rau nu? sportul e ceva rau nu? ce rau le recomand eu?
GabrielMARIUS întreabă: