![]()
Adica persoanele din jurul drogatului se dezvolta mai mult si mai bine decat drogatul?
Doar atat? Vezi ca esti aproape de raspuns.
Este vorba de relatia om natura, omul fiind parte din ea, el chiar este natura, aici e vorba de un fel de relatie de sange dintre iarba din el si iarba de afara
Mai gandeste-te putin la structura ''ascult cum iarba de afara creste''.
Sau auzi iarba care creste in apartament, marijuana
Nu.E o metafora.
Iti imaginezi, esti drogat, ai halucinatii
Nu.Cred ca o sa ai o noapte alba.Te mai las sa incerci. Daca nu voi primi raspunsul corect in urmatoarele zile voi divulga misterul.
Da si tu un indiciu
Am spus deja ca ''iarba din mine'' reprezinta drogurile iar a doua structura e metaforica.Inca un indiciu ar insemna sa raspund la intrebare si problema e ca nu pot sa-mi dau singur funda.
Pai doar atat. Ce mai vrei? Adica esti obsedat dupa mai mult si mai mult. Adica asculta, e o asteptare pentru urmatorul consum.
Nu-i asta.Mai incearca.
Asculta cum iarba creste...pentru mine e o asteptare, ca dependenta... Nu stiu alta interpretare nu am poate iti ghiceste altcineva. Chiar sunt curios de interpretarea ta, sincer.
''Faptul cum''.Fii atent la verbul ''a creste''. Gaseste-i un sinonim.Si nu uita ca lui Burebista i-am spus ca a doua structura e metaforica.
I-am spus si lui GreyN si iti spun si tie ca sa fie jocul corect.Gasiti un sinonim pentru cuvantul ''a creste'', integrati-l in fraza si nu uitati ca a doua stuctura e metaforica.Bafta!
Se maturizeaza, moare? ...esti pesimist freakule?
Dar si iarba din a doua chestie are sens metaforic sau doar "a creste"?
Da, iarba e metafora.Fiti atenti, prima iarba sunt drogurile iar a doua iarba reprezinta cu totul altceva.Gasiti ce inseamna iarba din a doua structura si veti rezolva problema.
Iarba de afara?
Copy-paste:
Da, iarba e metafora.Fiti atenti, prima iarba sunt drogurile iar a doua iarba reprezinta cu totul altceva.Gasiti ce inseamna iarba din a doua structura si veti rezolva problema.
Da.
Apropo daca ascult asta crezi ca imi da idei?
https://www.youtube.com/watch?v=Lhd2tvFnRhw
Trecerea ireversibila a timpului?
![]()
Nu stiu.
Off, nu.
Nu stiu de ce poza ta de prfil mi se pare foarte ciudata ![]()
Pai poate ala care fumeaza are gazon, are curte, si lasa iarba sa creasca si nu o tunde. Adica nu face ce ar trebui sa faca.
Ma tu ne iei la misto....hai zi ne
Nu, stai linistit, eu doar incerc sa va pun mintea la contributie. Apropo, ai dormit azi noapte?
Omule, sa inteleg ca aceasta crestere a ierbii nu are legatura deloc cu trecerea timpului sau cu asteptarea? Nu stiu eu asa pot asocia cresterea iarbii trebuie sa ma gandesc la ceva nou poate...
Da-o-n colo de iarba! Gandeste-te la altceva, ti-am spus ca-i o metafora.Inca un indiciu si atat: ''iarba din mine''/''iarba de afara''->''iarba de afara CRESTE''
Sau probabil inseamna belsug cresterea ierbii, adica vin banii, si pentru asta asteapta iarba, sa fie aruncati iarasi alti bani pe ea.
Este genul de raspuns pe care il asteptam dar din pacate nu e cel corect.
pai daca asta asteptai cum sa nu fie corect? e aproape macar de ceea ce e corect?
Ultimul indiciu: a creste = a se dezvolta neviciat.
Ultimul indiciu: a creste = a se dezvolta neviciat.
Tu esti batut de soarta si vrei sa pari ce nu esti adica inteligent...de dormit nu prea am dormit, poti s o intrebi pe mama ta de ce, era langa mine
Ma refer ca acum te-ai raportat la ideea cu metafora.Stii, problema chiar e complicata si fiecare o percepe altfel dar...la naiba, vreau sa dau o funda.
Daca nu te-ai prins de raspuns nu trebuie sa folosesti violenta verbala.Inteligent nu prea sunt, ai dreptate, dar perseverez spre deosebire de altii (in caz ca te vei simti jignit, nu ma refeream la tine).
Exact! Verbul ''asculta'' este o constientizare a faptului ca ''iarba de afara'' adica ceilalti oameni se dezvolta in mod sanatos.
Daaa! Melodia aia de la truda m-a ajutat mai mult decat "mai avem nevoie asi de iarba". Uite alta dupa mine mai misto ca multumire pentru funda:
https://www.youtube.com/watch?v=LyKyNpYPYuU
Wow, ce melodie! Oare cum de nu stiam de ei pana acum?
Melodia asta aveau obiceiul sa o cante unii de la mine din clasa. E unu la mine, prea tare omul
De la el am auzit de Truda. O sa se termine si anii astia in curand
Lasa-i sa se duca! Eu de-abia astept sa am casa mea, banii mei pe care o sa-i cheltuiesc cat de repede pot caci nu sunt tocmai cea mai responsabila persoana. Termini liceul, nu? Deci... unde vrei sa te duci mai departe? (daca consideri ca-i prea personala intrebarea poti sa nu-mi raspunzi).
Nu stiu...
![]()
Adica persoanele din jurul drogatului se dezvolta mai mult si mai bine decat drogatul?
Esti drogat si privesti in jur..sau esti drogat si ti ai luat un film
ca ai auzi cum creste iarba de langa tine
Cred ca se refera la un adult.Acesta are un suflet de copil, dar pe dinafară e un om matur.