anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ofer funda userului care va reusi sa descifreze urmatorul citat: "Iarba din mine asculta cum iarba de afara creste".

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

laughing
Adica persoanele din jurul drogatului se dezvolta mai mult si mai bine decat drogatul? laughing

50 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Adica fumezi iarba.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Doar atat? Vezi ca esti aproape de raspuns.

| Buresbista123 a răspuns:

Este vorba de relatia om natura, omul fiind parte din ea, el chiar este natura, aici e vorba de un fel de relatie de sange dintre iarba din el si iarba de afara

Vreau funda

Fumezi iarba, fiind intr un parc, stand pe iarba

| anonim_4396 explică (pentru Buresbista123):

Mai gandeste-te putin la structura ''ascult cum iarba de afara creste''.

| Buresbista123 a răspuns (pentru Buresbista123):

Sau auzi iarba care creste in apartament, marijuana

Nu.E o metafora.

| Buresbista123 a răspuns (pentru Buresbista123):

Iti imaginezi, esti drogat, ai halucinatii

laughing Nu.Cred ca o sa ai o noapte alba.Te mai las sa incerci. Daca nu voi primi raspunsul corect in urmatoarele zile voi divulga misterul.

| Buresbista123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da si tu un indiciu

Am spus deja ca ''iarba din mine'' reprezinta drogurile iar a doua structura e metaforica.Inca un indiciu ar insemna sa raspund la intrebare si problema e ca nu pot sa-mi dau singur funda.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai doar atat. Ce mai vrei? Adica esti obsedat dupa mai mult si mai mult. Adica asculta, e o asteptare pentru urmatorul consum.

Nu-i asta.Mai incearca.

Asculta cum iarba creste...pentru mine e o asteptare, ca dependenta... Nu stiu alta interpretare nu am poate iti ghiceste altcineva. Chiar sunt curios de interpretarea ta, sincer.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

"cum" e folosit ca "asa cum" sau "faptul cum"? E un aspect important.

''Faptul cum''.Fii atent la verbul ''a creste''. Gaseste-i un sinonim.Si nu uita ca lui Burebista i-am spus ca a doua structura e metaforica.

I-am spus si lui GreyN si iti spun si tie ca sa fie jocul corect.Gasiti un sinonim pentru cuvantul ''a creste'', integrati-l in fraza si nu uitati ca a doua stuctura e metaforica.Bafta!

Se maturizeaza, moare? ...esti pesimist freakule?

Dar si iarba din a doua chestie are sens metaforic sau doar "a creste"?

Da, iarba e metafora.Fiti atenti, prima iarba sunt drogurile iar a doua iarba reprezinta cu totul altceva.Gasiti ce inseamna iarba din a doua structura si veti rezolva problema.

Iarba de afara?

Copy-paste:
Da, iarba e metafora.Fiti atenti, prima iarba sunt drogurile iar a doua iarba reprezinta cu totul altceva.Gasiti ce inseamna iarba din a doua structura si veti rezolva problema.

Da.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Apropo daca ascult asta crezi ca imi da idei?

https://www.youtube.com/watch?v=Lhd2tvFnRhw

Trecerea ireversibila a timpului? laughing

laughing
Nu stiu.

Off, nu.

Nu stiu de ce poza ta de prfil mi se pare foarte ciudata laughing
Pai poate ala care fumeaza are gazon, are curte, si lasa iarba sa creasca si nu o tunde. Adica nu face ce ar trebui sa faca.

Ma tu ne iei la misto....hai zi ne

Nu, stai linistit, eu doar incerc sa va pun mintea la contributie. Apropo, ai dormit azi noapte?

Omule, sa inteleg ca aceasta crestere a ierbii nu are legatura deloc cu trecerea timpului sau cu asteptarea? Nu stiu eu asa pot asocia cresterea iarbii trebuie sa ma gandesc la ceva nou poate...

Da-o-n colo de iarba! Gandeste-te la altceva, ti-am spus ca-i o metafora.Inca un indiciu si atat: ''iarba din mine''/''iarba de afara''->''iarba de afara CRESTE''

Sau probabil inseamna belsug cresterea ierbii, adica vin banii, si pentru asta asteapta iarba, sa fie aruncati iarasi alti bani pe ea.

Este genul de raspuns pe care il asteptam dar din pacate nu e cel corect.

pai daca asta asteptai cum sa nu fie corect? e aproape macar de ceea ce e corect?

Ultimul indiciu: a creste = a se dezvolta neviciat.

Ultimul indiciu: a creste = a se dezvolta neviciat.

Tu esti batut de soarta si vrei sa pari ce nu esti adica inteligent...de dormit nu prea am dormit, poti s o intrebi pe mama ta de ce, era langa mine

Ma refer ca acum te-ai raportat la ideea cu metafora.Stii, problema chiar e complicata si fiecare o percepe altfel dar...la naiba, vreau sa dau o funda.

Daca nu te-ai prins de raspuns nu trebuie sa folosesti violenta verbala.Inteligent nu prea sunt, ai dreptate, dar perseverez spre deosebire de altii (in caz ca te vei simti jignit, nu ma refeream la tine).

Exact! Verbul ''asculta'' este o constientizare a faptului ca ''iarba de afara'' adica ceilalti oameni se dezvolta in mod sanatos.

Daaa! Melodia aia de la truda m-a ajutat mai mult decat "mai avem nevoie asi de iarba". Uite alta dupa mine mai misto ca multumire pentru funda:

https://www.youtube.com/watch?v=LyKyNpYPYuU

rolling on the floor Wow, ce melodie! Oare cum de nu stiam de ei pana acum?

laughing Melodia asta aveau obiceiul sa o cante unii de la mine din clasa. E unu la mine, prea tare omul laughing De la el am auzit de Truda. O sa se termine si anii astia in curand sad

Lasa-i sa se duca! Eu de-abia astept sa am casa mea, banii mei pe care o sa-i cheltuiesc cat de repede pot caci nu sunt tocmai cea mai responsabila persoana. Termini liceul, nu? Deci... unde vrei sa te duci mai departe? (daca consideri ca-i prea personala intrebarea poti sa nu-mi raspunzi).

Nu stiu...

laughing
Adica persoanele din jurul drogatului se dezvolta mai mult si mai bine decat drogatul? laughing

| LiviuBz93 a răspuns:

Esti drogat si privesti in jur..sau esti drogat si ti ai luat un filmlaughingca ai auzi cum creste iarba de langa tinesmug

| jewnina a răspuns:

Oau ce citat misto

| Gabriela_Miruna_1978 a răspuns:

Cred ca se refera la un adult.Acesta are un suflet de copil, dar pe dinafară e un om matur.