Inspirat din Twilight.
Poti citi trilogia mai intai, apoi iti vei da seama unde copie de-a dreptul.
Actorii sunt faini
Cel mai dezgustator serial pe care l-am vazut vreodata. Scenariu de rahat, actori de rahat. Iti fac eu rezumatul. Este vorba despre o tipa care si-o trage cu doi vampiri care sunt frati. Ceva perfect normal : )) cand o foute unul cand o foute altul. Si tot ea este cea care sufera in dragoste si este neintelasa . M-as mai uita la serialul asta doar cand ma simt constipat deoarece acest serail poate provoaca diareee instant.
Se presupune pe baza scenariului ca suferitul din dragoste e perioada ei adolescentina. I-au murit parintii intr-un accident de masina si ea are depresie. Dupa il intalneste pe unul dintre fratii vampiri cu care si-o trage mai tarziu. Insa apare si cel de-al doilea frate care vrea si el sa dea acolo, dar e mai bulangiu de fel ) si primeste mij-ul de la ea, dupa multe apropo-uri si vorbe libidinoase.
Plot twist-ul dupa cateva sezoane, e de fapt ca ea, e tot o fiinta supranaturala numita "dublura" si ca soarta ei e sa stea mereu cu fratii astia doi. In special cu cel blond. Si sunt multe alte plot twist-uri la fiecare sezon. Insa in general, toata povestea lor paranormala, e umpluta cu stereotipuri, clisee, drame adolescentine, si alte povesti scrise pe parcurs in graba pentru a mai mulge seria asta cu inca un sezon extra.
Insa daca asta ti se pare naspa, stai sa vezi serialul "true blood" Primul sezon e cel mai tampit si cretin pe care l-am vazut vreodata. Actorii, sunt mega varza.