| Lαααα a întrebat:

Pe voi nu va enerveaza cand cineva dupa ce da raspunsul intreaba" Fundita?"Eo nici nu le dau funda...par disperati...happyhappyVoi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Happy a răspuns:

E...nu conteaza daca cer funda, cea ce conteaza este ca acel raspuns sa fie corect si de folos.

PwP kiss

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Pe mine ma apuca mila cand vad un raspuns inutil terminat asa si dezamagirea cand vad un raspuns frumos terminat astfel. Cersitul asta nu face decat sa atraga dezgust. Nu vad ce placere are cineva sa iti dea tie fundita daca nu o meriti. Daca meriti fundita o vei primi fara sa o cersesti. E chiar enervant. Iti strica tot cheful.

| Nicoleta a răspuns:

Sunt foarte disperati.
Daca ai ajutat pe cineva nu inseamnca ca trebuie sa primesti si recompensa.
Eu is curioasa daca oamenii de genul asta asa fac si in realitate cand ajuta pe cinevalaughing.

| Rukhsandra a răspuns:

Cersesc fundite cu speranta de a deveni si ei experti TPU
...

| ELD a răspuns:

Milogihappy...parca cine stie ce sunt funditele astea, sa se simta multumit ca a ajutat omul cu sfatul lui si apoi fundita dupa dorinta celui care a pus intrebareahappy

| Lαααα explică:

Acuma nu stiu cui sa-i dau funda va supi daca nu dhau/?laughing

| georggyy a răspuns:

Dapbatting eyelashes in fond. NU Si-au facut cont pe TPU pentru fundachatterbox ar trebui sa dea sfaturi cat mai bune si sa dea o mana de ajutor. nu sa fie obsedati dupa fundita!

| SnicK a răspuns:

Sunt niste disperati.
Fundita? rolling on the floor) glumeam.

| Danyyyyy a răspuns:

Intradevar nu e frumos ceea ce fac, si sunt pe TPU doar pentru niste funditestraight face. dar totusi cred ca s-a facut foarte mult tam-tam pe acest subiect. iar aceasta intrebare s-a pus de foarte multe ori insa sub alta formawinking. ar trebui sa ii lasam pe cei care "cersesc" fundita si noi sa ne continuam munca pe TPUhappy

| georgiiiy a răspuns:

Si pe mine ma enerveazxa rau de totstraight facex(x( ...nikiodata nu o sa dau funda la cineva care cere fundahappy