Raspunsul e - un crestinopat. Tu sigur nu iti mai aduci aminte de el, dar el cu siguranta nu te-a uitat ca te-ai luat de dumniedzaii ma-si cindva.
Sunt cativa care nu-mi amintesc sa-i fi enervat asa tare, incat sa mi fi ignorat...
De altii imi aduc aminte si ma amuza teribil momentul!
Roby nu stiu cum
, i-am uitat numele. daca era un prapadit ca tabfury care ii zic doar sa scrie 2 carti de bun ce e si imi da ignore mai intelegeam, dar asa pe degeaba e si mai amuzant.
Cati de ignore am primit eu, cred ca sunt campion...dar au poate si un motiv:zecile de intrebari care le pun pe saptamana, probabil ca ii irita
Si sunt sigur ca o sa mai primesc... Faza e ca pe unii ii am si la prieteni..si ma au la ignore...
Dar mai amuzant de atat este faptul ca vorbeam cu unul pe facebook si nu i-am spus nimic ciudat sau asa ceva si vad a doua zi ca ma ignora si pe facebook (m-a blocat) si pe TPU.
Macar ar trebui sa spuna motivul..ca sa il stie si ''prostul'' care s-a ales cu ignore..degeaba.
Oricum,poate unii, au o satisfactie imensa sa dea ignore, block etc
Eu am luat ignore de la vedeta acestui site, adica ray, lucru care ma bucura. Astept sa primesc si de la 9octombrie, dar ea ma place si nu rezista tentatiei de a se bucura de adorabilele mele raspunsuri.
Nu am pățit până acum. Poate pentru că eu nu prea obișnuiesc să răspund la întrebări. Doar citesc.
Da si mie mi se intampla de cele mai multe ori. Discutii nu am avut decat cu vreo cateva persoane, dar de regula nu mi-au dat ignore. Doar de la doua stiu sigur ca am. Insa o data la cateva zile descopar cate un ignore de la o persoana care habar nu am cine este.
Dar da, mi se pare destul de amuzant.
N-am eu treaba!
Eu am primit ignor de la unul de la religie pentru simplul motiv ca nu eram de acord la o idee si a zis ca nu isi mai pierde timpul citindu-mi raspunsurile, cand sa ii trimit :"Eu nu am considerat ca imi pierd timpul cand am incercat sa te ajut raspunzandu-ti la intrebare", mi-a aparut ignore. Si Ray m-asters de la prieteni, desi el mi-a dat cererea, mai bine. Ma saturasem sa imi apara la notificari intrebarile lui, vreo 8-9 pe zi, totusi imi raspunde la toate intrebarile si eu ii acord mai mereu funda pentru ca ma amuza. Din vina mea va fi ales userul anului.
Mai contiuna tu cu raspunsurile tale la religie si ai sa primesti
)) Adevarat.
Pe celălalt cont chiar am zis că nu mai dau pe acolo, dar n-am putut să rezist să nu răspund.
Sa stii ca la asta nu m-am gandit, posibil sa ai mare dreptate
Mi se intampla frecvent, eu am si un fel de a interactiona mai delicat.
Cel mai nou e asta dubios:
http://www.tpu.ro/......t-de-alte/
Nu a inteles nimic din ce i-am spus acolo, a inceput sa ma jigneasca pe mine si pe maica-mea (saraca, cu ce-o fi gresit!?), mi-a adresat niste intrebari si apoi mi-a dat imediat ignore. Cum sa-i raspund, sa-l caut ca sa o fac?
CUm am zis mai sus, ala e tampit. Nici eu nu l-am jignit cu nimic, i--am spus o data sa scrie 2 carti de bun ce este si mi-a spus ceva si m-am trezit cu ignore. Ciudat