As putea incepe prin ati spune ca este o intrebare foarte interesantaa.Pe mine ma tinin viata prietenii. Ei sunt cei care ma ajuta sa ma ridic cand cand sunt jos, ei sunt acolo cand toata lumea pleaca, prin ochii lumea vad lumea in culori
.
Ei sunt cei care imi spun mereu : "Daca viata nu e roz, coloreaz-o tu!"
Calatoriile
. Atata timp cat cunosc zone noi sunt in viata
. Cu cat stau pe loc cu atata mor mai repede.
Muzica
danzul
natura
copilaria.prietenii.
lucrurile amuzante
imi place sa rad ![]()
misterul, lucrurile ciudate etc
Pe mine ma tine in viata capcaunu' (prietenii stiu de ce!) care imi daruieste, de 21 de ani, cele mai mari bucurii posibile, care imi da motive sa ma trezesc in fiecare dimineata, sa ma zbat cat pot ca sa-i fie lui bine.
Si, de un an incoace, ma tineti in viata si voi, bunii prieteni de pe TPU, cei care ma intelegeti, ma cunoasteti si nu ma judecati.
Ma tine in viata dragostea pentru nimicuri, atasamentul pentru locuri pe care le-as putea vizita la infinit fara sa ma plictisesc.Ma mai tine in viata si speranta ca macar o singura poveste se va implini si eu voi fi de fata sa vad cum macar un print(nu de Dorobanti) isi gaseste o printesa(si clar nu de Ferentari)
Pe mine ma tin vie, ad literam, medicamentele. Spiritual, ma simt vie cu tot ce este in jurul meu. Abia cand ai vazut moartea cu ochii poti aprecia viata, cu tot ce are ea, bun sau rau! Pot sa spun ca sunt de acord cu toti care au cuvantat inaintea mea! Eu iau fiecare zi ca fiind ultima!