| costykaras a întrebat:

Pentru cei care binevoiesc sa-mi dea si mie in scris trucuri cu carti explicate bine.si eu le voi fi indatorat

Răspuns Câştigător
| lizy12iul a răspuns:

Uite iti spun trucul meu cel mai tare cu tot topul de carti se face sau nu conteaza dar e mai fain cu tot e mai uimitor prima oara il pui pe cel cu care vei face trucul sa bata cartile cat vrea el apoi ii spui sa iti arate ultima carte dar el sa nu o vada, sa zicem ca ultima carte dedejos e un 8 de inima rosie, tu stii ultima carte si ii ceri lui sa iti dea prima carte si ii spui 8 de inima rosie, apoi el iti da cartea, ATENTIE! el sa nu vada cartile, apoi sa presupunem ca iti vine un 14 de romb de deasupra, sa il tii minte poti sa uiti de 8 de inima rosie, dupa ii spui lui sau ei sa iti dea de la mijloc un 14 de romb, tie iti vine un as de inima neagra, iar ultima oara ii spui sa iti dea un as de inima neagra si astfel iai ghicit 3 carti din un pachet el sau ea va fi uimit si te va implora sa ii spui trucul bineinteles numai daca nu il stie deja inaintea ta...cum ai gasit cartile, simplu:tu ai vazut ultima carte iai spus ultima carte pe care ai vazut-o sa tio dea pe prima, apoi cea pe care ai vazut-o prima iai spus sa tio dea a doua, iar cea pe care ai vazut-o a doua iai spus sa tio dea pe a treia si asa aflii cartile! fain nu? imi dai fundita?big grin