| doroteea a întrebat:

Pentru cei de la liceu: Ce profil v-ati ales si cum e?

Răspuns Câştigător
| Gugletizaa a răspuns:

Eu am ales stiinte naturale si sunt foarte incantata. am ales profilu ptc vreau mai departe la medicina. pe noi nu ne "omoara" cu chimia si nici cu biolaughing

dupa mine, SNE e cel mai bun profil (Stiinte Naturale intensiv Engleza)

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sunt la stiinte ale naturii si ne omoara cu chimia si biologia happy am noroc ca am colegi de treaba :X.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profil economic. E obositor. Multe materii stupide.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filologie...multa istorie si lb straine...nu-mi place la romana ca am o profa tampita as putea spune(scuzati cuvantul)care vorbeste singura si nu ne invata nimic nou! in rest e super!:-X

| Luori a răspuns:

Electronica si automatizari [ tehnica de calcul]. Mi-am cam luat teapa cu acest profil, mi-am dat seama, insa am sa il continui. Nu este nici greu, nici usor. Cum se desfasoara orele imi place, dar nu am la suflet [ deloc ] modulele.

| miss_6576 a răspuns:

Eu am ales matematica-informatica.
E un profil greu. Toata lumea poate confirma asta. Dar exista si multe alte avantaje dupa terminarea liceului. Te poti inscrie la orice facultate pentru ca se face matematica(m1), informatica (la sfarsitul liceului primesti si un atestat) fizica, biologie, chimie, se pune accent si pe limbile straine. Asadar daca nu esti hotarat inca ce facultate vrei sa urmezi, poti alege profilul asta.
P. S:e foarte mult de invatathappy