Yeeeeeeeeeeee
Oleeeeee, eu si fratele meu tineam cu Spania, inca tinem, si i-am facut in ciuda lui tata si tata turbeaZa de furie ca a pierdut Olanda. ) Sa-l vezi cum face, te crucesti. )
Ma bucur nespus de mult. Am urmarit meciul ca fiecare de pana acum de la acest turneu final.
Oleeeeee, eu si fratele meu tineam cu Spania, inca tinem, si i-am facut in ciuda lui tata si tata turbeaZa de furie ca a pierdut Olanda.
) Sa-l vezi cum face, te crucesti.
)
Stiam ca Spania va cistiga... Dar doream atit de mult sa fie Olanda! Intotdeauna, la fotbal olandezii mi-au placut mult mai mult decit spaniolii. Dar totusi, acum, la ora actuala, trebuie sa recunosc - spaniolii le sunt superiori.
Stiam ca va castiga Spania... Dar vroiam sa castige Olanda. Ma rog, ce conteaza, ce-a fost, a fost. Oricum, am aflat ca a pierdut Olanda atunci cand tata tipa din sufragerie " Nuuuuuuuu! Cum se poate?! Asta e tragiccccccccccccc! "
Mi'am dat seama, ca a tipat mama mai devreme : Yeeeeee Si stiam ca se uita la meci
Chiar crezi ca daca nu postai tu "intrebarea" asta nu stiam cat a fost scorul? rusinica