| xXWhisperOfLoveXx a întrebat:

Pentru toti cei care nu au vazut meciul sau care intreba
Viiiiiiictorieeee Spaniaaaaaaaaa!
1-0

Răspuns Câştigător
| poleaccristina_8734 a răspuns:

Yeeeeeeeeeeee
Oleeeeee, eu si fratele meu tineam cu Spania, inca tinem, si i-am facut in ciuda lui tata si tata turbeaZa de furie ca a pierdut Olanda. ) Sa-l vezi cum face, te crucesti. )

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ma bucur nespus de mult. Am urmarit meciul ca fiecare de pana acum de la acest turneu final.

| madalicious a răspuns:

Oleeeeee, eu si fratele meu tineam cu Spania, inca tinem, si i-am facut in ciuda lui tata si tata turbeaZa de furie ca a pierdut Olanda. laughing) Sa-l vezi cum face, te crucesti. laughing)

| cristi202 a răspuns:

Stiam ca Spania va cistiga... Dar doream atit de mult sa fie Olanda! Intotdeauna, la fotbal olandezii mi-au placut mult mai mult decit spaniolii. Dar totusi, acum, la ora actuala, trebuie sa recunosc - spaniolii le sunt superiori.

| KlaudyaAddha a răspuns:

Stiam ca va castiga Spania... Dar vroiam sa castige Olanda. Ma rog, ce conteaza, ce-a fost, a fost. Oricum, am aflat ca a pierdut Olanda atunci cand tata tipa din sufragerie " Nuuuuuuuu! Cum se poate?! Asta e tragiccccccccccccc! " laughing

| roxy_2350 a răspuns:

Bravo!

| Helene a răspuns:

Mi'am dat seama, ca a tipat mama mai devreme : Yeeeeee Si stiam ca se uita la mecilaughing

| Drauzy a răspuns:

Chiar crezi ca daca nu postai tu "intrebarea" asta nu stiam cat a fost scorul? rusinica

| vigome a răspuns:

Corecto. ESPAÑA, lo mejor.

| BuNeLLu a răspuns:

Am tipat prin toata casa GOOOOOL SPANIAAAA a inceput sa ma apuce si plansul laughing happy