| rvdogaru a întrebat:

Peste cateva luni ma mut in Canada :X de foarte mult timp visez sa plec din tara asta de **** cu rromi, analfabeti, basesculaughing, gunoaie, SUPER PROSTIE, furturi etcbig grintara asta m-a impresionat cu frumusetile naturii, unii oameni respectuosi inteligenti,(prietenii)si ca m-am nascut aicilaughing nu mi-a placut personal deloc tara asta, tie ce ti-a placut sau iti place?

Răspuns Câştigător
| campanario a răspuns:

Daca pleci, nu inseamna ca nu esti roman, oriunde ai fiihappy. Sunt plecata de 4 ani, si crede'ma ca nu am zis niciodata ca tara mea e rea, am zis mereu ca tara mea e condusa prost. Cat despre categoria de oameni care ai mentionat'o, sunt in TOTALITATE de acord cu tine. Ii vad si pe aici, si crede'ma ca imi este scarba de ei, ca ei cica sunt catalogati ca fiind romani. Nu zic, ca toti ar fi asa, insa am cunoscut o groaza care sunt cum sunt. Canada e faina, e visul fiecaruia, si eu am plecat pentru ca in tara mea nu puteam sa fac nimic, cu studii chiar. In fine. Calatorie placuta, si ai grija de tine. happy

23 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Drum bun şi cale bătută!
Nu poţi să pleci acum, în secunda asta să nu ne mai consumi aerul?!
Respect pentru cei care pleacă dar nu uită de unde au plecat. De cei ca tine, noi românii care ne respectăm ne lipsim fără resentimente.
Ştii ceva? Te rog uită şi limba română şi schimbă-ţi şi numele!
România nu reprezintă ţigani, băsescu, gunoaie şi furturi.
Ai senzaţia că în Canada umblă câinii cu colacii-n coadă? Sau că acolo nu se fură? Că acolo nu sunt proşti? Pfoai, încă mai mulţi decât la noi.
Tu şi cei care gândesc ca tine sunt din punctul meu de vedere chiar mai jos decât categoriile descrise de tine.
Totală lipsă de respect faţă de tine!

| clauss a răspuns:

Nu mai critica tara, e frumoasa dar e condusa prost, nu uita ca de aici te ai hranit, aici ai crescut, aici ai fost educat, problema cu romii e a noastra si am suferit cu totii din urma lor

| anad a răspuns:

Te contrazici sigur: odata zici ce te-a impresionat, apoi zici ca nu ti-a placut nimic! Cred ca, pe undeva, acesta intrebare ai vrea sa iti aduca incurajari in pasul pe care il faci! Iti urez sa ai putere sa treci peste dorul de ce ai lasat aici, ca sigur vei avea nevoie!

mira
| mira a răspuns:

Poti pleca mai discret.Nici pe tine nu te dau manierele afara.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu nu cred ca faci rau sa pleci. Lafel au procedat si multi ciorditori si paraziti care nu mai aveau loc de ceilalti, lasandu-ne un pic mai linistiti. Eu personal n-am nici o tangenta cu patriotismul, dar ma simt bine acasa, tin la prieteni si fetele sunt dragute si prietenoase. E drept ca dai peste nesuferiti destul de des, dar cu putin noroc sunt doar incidente. Faptul ca judeci asa ma face sa cred ca de fapt pleci din cauza circumstantelor, si nu pentru ca esti satul de tara asta insuficient de buna pentru tine, iar astfel de comentarii nu le-am auzit decat de la persoane de conditie mediocra - deci nu cred sa scada media de IQ dupawinking Sunt oameni care si-au trait viata mai placut in alta parte, dar si oameni care s-au intors dupa o vreme, negasindu-si locul in alte tari.

| maryana5 a răspuns:

Mda multumim ca ne-ai reamintit partile negative ale Romaniei straight face

| 80Cris a răspuns:

Pai de ce te mai intereseaza daca tu pleci de-aici?

| Диана a răspuns:

Cat noroc au unii... laughing
Sa ne scrii! laughing

| Derye a răspuns:

Fa schimb cu mine, te rog eu muuuult...

| Minks a răspuns:

Drum bun, sa nu te mai intorci, si asa nu aduci nici un beneficiu tarii.

| Minks a răspuns:

Clauss: Pe langa conducerea proasta si rromi, chiar si romanii s-au tiganizat, adoptand o atitudine cocalareasca. Asta ar fi inca un motiv in plus pentru care si eu as pleca cu prima ocazie de aici. Chiar daca am crescut, am mancat, am invatat in tara asta nu inseamna ca trebuie sa stau pana o sa ajungem o tara de care toata lumea o sa se fereasca.

| diana a răspuns:

Mie imi place Romania.Este o tara frumoasa.
Oricum, prosti sunt cei ce nu stiu sa se bucure de tara lor.Noi vrem dar nu dam nimic. Vrem curatenie dar de ce sa facem efortul de a ne deplasa pana la un cos de gunoi? Si cat despe oamenii din politica... ei bine, cine i-a ales?

| dhraqull a răspuns:

Da si acolo sunt o gramada de indieni si musulmani, ai cazut din lac in put.

| ines a răspuns:

Stai linistit ca peste tot sunt hoti, analfabeti cand ai sa fii departe de Romania nai sa mai gandesti asa.Asa cred multi ca an alta tara e viata roz.Sunt departe de tara de 6 ani dar nu pot spune ca nu mi-e dor de tara si de traditile noastre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi sanatos.si loc de un roman printre ai lui vei fi un roman printre canadieni.inima ta va ramana romaneasca.chiar daca tu vei uita, ea nu uita.iti vei da seama de asta.si iti vei aduce aminte ce esti si vei fi mandru ca esti, si vei simti ca esti roman.cand vei veni inapoi, te vom primi ca pe fiul cel ratacitor bucurosi ca te-ai intors.

| mickeye a răspuns:

Pleacă în Canada, du-te învârtindu-te!
De parveniți cărora le pute România după ce au crescut la coada vacii sunt sătul.
Mie îmi place România, e o țară frumoasă.Fii tu liniștit, că gunoaie sunt și în Italia, și în Franța..peste tot unde trăiesc oameni.Și nu înțeleg, care-i treaba cu Băsescu? Din punctul meu de vedere, mai bine să fie Băsescu decât Iliescu.

| zinsi a răspuns:

Drum bun dar... ia-ma si pe mine!

| rvdogaru explică:

Eu am scris tara de c a c a t cu t i g a n i pentru ca nu imi pasa de nimic in tara asta

| rvdogaru explică:

Nu cred ca ai spus-o in nume de rau si iti zic mersi si nu o sa ma mai intorc(si faza cu nu aduci nici un beneficiu tarii m-a cam lasat molesit...)

| rvdogaru explică:

A si diana eu chiar am facut curatenie impreuna cu niste prieteni(voluntariat) si dupa a 2 a zi am vrut sa vedem daca a meritat efortul.si ghici ce? era plina de gunoaiestraight facesi celor care au fost de acord cu mine, sunt f bucuros ca ma inteleg, celorlalti...nici nu stiu... m-au criticat s. a. m. d

| rvdogaru explică:

Aa si o intrebare celor care mi-au zis sa plec nabii din tara asta ca sunt la fel ca cei de mai sus(adica sunt nesimtit, analfabet ma rog.etc)PROSTIAA DOARE?!

| cocojambo_8535 a răspuns:

Probabil ești cam bronzat la față și d-aia te gândești să pleci

| ROBERTg a răspuns:

Te rog spune-mi si mie cum ai facut sa pleci in Canada? si eu imi doresc sa ajung neaparat acolo si nu stiu cum sa procedez da-mi un raspuns pls...