anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pfff...am emotiinail biting
La 9 ma duc la scoalanail bitingchiar am emotii parca as intra in clasa intailaughing)
Cine imi ureaza si mie bafta?batting eyelashes aa..si inca cevabig grincine imi tine pumnii sa nu ma impiedic?batting eyelashesOff...sincer asta e cea mai mare temere a meaworried
Sper ca fie binelaughingbig grin.

Răspuns Câştigător
| BUBULINA a răspuns:

Eu incep cursurile pe 1 oct
azi nu ma duc nicaieri stau in casa... cu pumni stransi :*:*:*
multa multa bafta in noul an scolar!
sa ai grija de tine:*:*:*

7 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Fatalica, tu nu mai esti zdravana tongue. Sa te scolii tu si sa postezi aici pe TPU?! La ora aia. Ce n-as fi facutbatting eyelashes. Dormeam dusa, sau. eram ocupata cu schimatul toalelor. Vezi, creeaza dependenta, nu glumahee hee

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea, sa fie un an Super, plin de succese, de impliniri, de note Uriase, sa fie cel mai bun an de pana acum ...Sa ai putere, sa fi energica si inteleapta si sa nu de dai batuta, nicicand - in fata greutatilor, ce se vor ivi ...Hai, capul sus, prinde-te in joc si sari peste obstacole, fi tare, fi mandra, fi TU! Te imbratisez, dandu-ti inspiratie si puterea sa treci zambind peste necazuri. Lucien.

Răspuns utilizator avertizat
| mariutza a răspuns:

Bafta silvia...sa inveti bine si numai note mari sa ieihee hee...si eu am emotii de numa, .nu am dormit toata noaptea :*...

Bafta!

| SmileThreatening a răspuns:

Mult succes Silvia, in noul an scolar.Iti tin pumniiwinking Am si eu niste emotii teribilebatting eyelashes, dar usor-usor prindem curaj si intram cu capul sus in curtea scolii.wave :*:* Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mult succes si nu te teme, ai swa scapi de emotii cand te vei reintalni cu colegii de scoala! Un an nou si mai bun decat cel trecut!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acuma cred ca esti acasa deja, cand raspund eu, dar iti urez un an cat mai frumos, lejer, care sa treaca repede si sa vina urmatoarea vacanta laughing

moama, ce bine dormeam eu pe la 7 cand ai pus intrebarea rolling on the floor si sper ca nu te-ai impiedicat sau cevabatting eyelashes