| Amani a întrebat:

Pisica mea are 4 luni si este cam muscacioasa.Mainile si spatele meu au suferit consecinte groaznicelaughing Ce sa fac? Isi antreneaza instinctul de vanator pe mine...happyFUNDA

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija sa nu o inveti asa.
Asa e si al meu (are 5 luni) dar si pisica unei prietene ( 3-4 luni ) trebuie dezobisnuiti.
Dar dracusorul meu nici la apa nu se mai sperie, il ud cu o sticla care are dopul gaurit si mustaciosul deschide gura sa bea apa laughing sau incepe sa prinda apa cu ghearele.
Cand musca tipa un " auu" urmat de " nu ai voie ". Mereu trebuie sa ai un ton autoritar cand face ceva rau pentru ca ele inteleg tonul. Joaca-te mai mult cu ea si nu o incuraja sa muste. Eventual hraneste-o la ore fixe pentru a nu deveni independenta si sa considere ca n-are nevoie de tine.
Eu as pune muscatul si cresterea dintilor dar nu e prea ok cu muscatul asta, eu am adoptat un motan de un an si ceva si musca al naibi de tare daca-l mangaiam unde nu ii placea si banuiesc ca musca si in alte situatii.

| Amani explică (pentru anonim_4396):

Maya musca de mica de cand avea ochii de lapte.Nu e un copil rau dar asta cu muscatul e groaznica si mai baga si ghearele. Cum o apuca se azvarle deasupra mainii, la picioare nu.Nu-mi dau seama daca e baiat sau fata.Cateodata se pune deasupra paturii si o apuca cu gura si cu labele o maseaza.

| Amani explică (pentru Amani):

Asta ce inseamna? happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Amani):

Teroare nu alceva laughing. Eu ii tai ghearele " inocentului " meu dar zgarie cu coltii ( alta bucurie day dreaming ). Si pe al meu il apuca framantatul paturii si ala e un moment de tandrete in care se lasa mangaiat si toarce, in restul timpului e ocupat de colti-punctura ( aplicata pe mine ca altfel nu se poate ).

| georgiana967 a răspuns:

Buna! Si a mea are 4 luni iar mainile mele zici ca sunt un teren aratlaughing e normal ce face ea, ar trebui sa te ingrijorezi daca nu se joacahappyoricum cand o sa ajunga cam la varsta de un 1 an o sa fie mult mai indiferenta cu tine si nu o sa se mai joace asa, taie-ii putin gherutele, stiu ca si musca, dar baga si ghearele, dar daca ii tai gherutele putin o sa mai scapi de durerelaughingnu ai ce sa ii faci, pur si simplu asa se joaca ea(eu una nu pot sa ii rezist si ma joc cu ea desi stiu ca ies putin ciufulita din astabig grin)