anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plec de pe site. Multumesc celor care m-au ajutat cu raspunsurile lor, si celor care "m-au ajutat" sa iau decizia asta. Timpul pe care nu-l voi mai petrece aici il voi petrece cu copii mei, deci orice sut in fund este un pas inainte. Multe salutari si
PS: NU

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

De ce pleci? Este pacat ca multi oameni de valuare aleg sa ne paraseasca. Sa stii ca nu exista padure fara uscaciuni. Chiar nu ai intalnit si oameni de treaba pe site-ul asta?

| baru a răspuns:

Faptil ca renunti nu inseamna ca este un pas inainte. Asta denota lasitate. Spui ca acum te vei ocupa de copii. Am inteles Te vei ocupa de copii de barbat, si de tine? Pentru tine nu este nimica? Te rog sa nu te superi pe mine. Nu te cunosc si nici nu am de gand sa deschid un conflict, dar cea ce faci tu nu mi se pare normal. Dimpotriva. Si daca cineva nu ti-a facut pe plac asta nu inseamna ca trebuie sa pleci. Te rog ramai avem nevoie de tine lupta si nu renunta. Arata-mi si arata-ne ca esti un luptator sau o luptatoare. Lucrul cel mai usor este sa renunti cea ce denota slabiciune. Te rog ramai. Pa

| LuS[z] a răspuns:

P. s nu trebuie sa dai fundita, nu te obliga nimeni
E decizia ta. daca vei reveni pe site te vor ajuta cu siguranta ceilalti si poate si eu daca o sa vad intrebari de ale tale big grin

| gangstarap a răspuns:

Ba voi atiiiii tampit atiiiiii devedit dependentiiii de net
mai lasa-ti dracu netu ala si mai iesiti si voi din buncar
sau cresteti n... tii aia de copii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@baru, n-am zis ca ma duc sa spal scutece, fac mancare, dau cu matura si nu mai am timp de mine. Doar ca vreau sa-mi fac timp mai mult pentru copii, barbat, catel, pisica. Nu sa ranesc dupa ei, ci sa ne distram impreuna.
Pentru @Sol: hai ma, ca va descurcati si fara mine big grin
@luz: stiu.
@gangstarap:?!? n-am inteles nimic, dar promit sa ma gandesc la ce-ai zis big grin