anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate e gresita un pic intrebarea, dar sper sa intelegeti.sa zicem ca nu am toate creditele necesare dar promovez in sesiunile de examen, cum ar putea sa ma afecteze notele de pe parcursul semestrului?

4 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Da, e un pic gresita intrebarea ca nu prea inteleg.
Nu ai creditele necesare cand? in sesiunea de toamna?, adica in restante? daca nu le ai, nu ai cum sa intri in anul urmator.
Daca ai jumatate plus 1 de credite dintr-un an ( la facultate la mine erau 60 de credite, si trebuia sa am 30 + 1 credite ca sa pot sa promovez anul) promovezi. Creditele nu o sa te afecteze deorece conteaza nota in principiu si oricum ai sanse sa iei examenle pana in ultimul an inclusiv. Daca nu am raspuns la ce ai vrut tu, poti sa reformulezi un pic intrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaLaura):

Nu,creditele de la sfarsitul semestrului.si ma refer la examenele finale din semestrul acesta sa zicem ca le promovez.mai are importanta daca nu am note bune la evaluarea de pe parcurs (de pana sa intru in examene)?

| LaLaura a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu inteleg ce evaluare pana in examen, dadeam si eu niste teste dar sa ne ajuta la nota finala ( se punea 1 punct la nota finala din examen la materia respectiva daca note de la 7 in sus), sau mai erau partiale ( care se dadeau in perioada de cursuri, erau 2 examene si se adunau si aia era nota finala, nu mai dadeam examenul final in perioada de sesiune).
Deci tu promivzi toate exemenele din semetru acesta, sa spunem ca 30 de credite sunt in semestru, le iei pe toate, sau nu le iei pe toate ( nu te prezinti la 2 examene - deci se pierd sa zicem 6 credite- 3 la o materie, 3 la alta), deci ramai cu 24 de credite, acele 6 credite lipsa, poti sa le iei in sesiune de restanta, deci nu te afteaza pana in ultimul an daca nu le iei. Dar tot nu inteleg ce examene dai pana sa intri in sesiune.

| neutrino a răspuns:

Daca nu ai toate creditele necesare promovarii, atunci nu ai cum promova. Atunci cand vei fi studenta vei sti ca notele se dau numai la examene, nu in timpul semestrului, iar marimea lor nu te poate afecta in timpul semestrului, decat pe plan psihic, daca aceste note nu sunt de trecere.