TU faci cum crezi.Dar daca spui ca deja nu-i mai merge cu magazinu ei sau ce are, stai linistit ca te cauta ea dupa
Asa ca mai asteapta cum spui, apoi suni pe ala ce la radio ala ce facea farse
ii spui frate am pe una ma cheama sa-i dau taragoate
frate am lesinat de ras cu ala cu taragoatele lui
sau nuna la ala si fai o farsa ceva, nu stiu se gandeste ala la ceva chestie, dupa ala ii zice lu barbatusau o sa-i zica tu esti Nelu? Da eu sunt.Stii ca nevasta ta primeste taragoate de la Ilie? Vai cum asa, cand unde
il omor, il joc in picioare
dar cine esti tu? Cum cine sunt, sunt sotul lui nevastamea
Ba am lesinat cu asta pe bune.
Pai astazi a schimbat meniu la firma de catering )))) nu ma mai cauta asta dupa ce i-am spus la sotul ei si la fetele ei
Nu l a obligat nimeni sa se combine cu femeie maritata si cu asa diferenta de varsta. Si lui i-a convenit relatia. Si el a avut interesele lui, mai ales ca femeia avea si bani. Daca femeia asta era barbat si tipul asta era femeie tot asa gandeai sau ai fi judecat o pe amanta? Gandeste te bine. De ce sa te incurci cu oameni casatoriti? Ca sa i santajezi? Adevarul este ca voi nu sunteti suficienti de maturi... Nu este vorba de infractiune aici. Tot turnator te numesti cand te bagi in relatia cuiva. Tu nu ai facut niciodata nimic ce nu vroiai sa se afle? Gandeste te la ceva minor. Sunt atatea lucruri pe care le facem sau le spunem si apoi le regretam. Nu putem arunca cu piatra cand nici noi nu suntem perfecti. E treaba lor ce fac, probabil sotul ei o va ierta caci ma indoiesc ca poti insela pe cineva si acel om sa nu aiba nici o banuiala daca relatia dureaza de ceva timp
Nu e totul alb sau negru
anaaa2011 întreabă:
larisagiurca întreabă: