| Abramovici1224 a întrebat:

Povestea sta in felu urmator : Eu am umblat cu o femeie de 38 de ani care este maritata cu 2 copii, 2 fete de 18 si 38 de ani iar ea si-a deschis acasa firma de catering. Ea a inceput sa rupa orice legatura cu mine si eu cand am vazut ca nu ma mai cauta am inceput sa o sun, sa ii dau mesaje, sa o sacai la cap. Cand am vazut ca nu raspunde nici la telefon, nici la mesaje m-am dus in sat la ea, am cerut la o vecina numarul lui de telefon si l-am sunat si i-am spus ca sotia lui ii este infidela si el mi-a spus zi-mi mai multe detalii si nu am mai spus nimic ca m-am gandit ca nu fac bine ceea ce fac. Iar dupa aceea m-a sunat ea azi dimineata si mi-a spus daca nu incetez cu toate astea si eu ii spun lui tot poze etc, ea o sa imi faca rau si o sa ma dea la tribunal pentru hartuire si santaj. Acuma de 10 minute m-a sunat barbatul ei si mi-a spus ca ce stii despre sotia mea, i-am spus ca este greseala ca nu o cunosc personal si el mi-a spus zi-mi acum ce stii ca eu tot o sa dau de tine. Ai fost la mine pe strada te plimbai cu masina, ai cerut numarul meu la vecina, i-am spus ca nu cunosc nimic si nu stiu despre ce este vorba, intelegeti nu va cunosc, nu ma cunoasteti, nu cunosc problema. Oare ce trebuie sa fac? Ca nu vreau sa destram familia prin divort.Am avut un moment de nervi atunci si imi pare rau acum.Nu i-am spus nimic lui pana acum doar ca el este in dubii atata tot.

33 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru Abramovici1224):

laughing TU faci cum crezi.Dar daca spui ca deja nu-i mai merge cu magazinu ei sau ce are, stai linistit ca te cauta ea dupa laughing
Asa ca mai asteapta cum spui, apoi suni pe ala ce la radio laughing ala ce facea farse laughing ii spui frate am pe una ma cheama sa-i dau taragoate laughing frate am lesinat de ras cu ala cu taragoatele lui laughing
sau nuna la ala si fai o farsa ceva, nu stiu se gandeste ala la ceva chestie, dupa ala ii zice lu barbatusau laughing o sa-i zica tu esti Nelu? Da eu sunt.Stii ca nevasta ta primeste taragoate de la Ilie? Vai cum asa, cand unde laughing il omor, il joc in picioare laughing dar cine esti tu? Cum cine sunt, sunt sotul lui nevastamea laughing Ba am lesinat cu asta pe bune.

| Abramovici1224 explică (pentru relian):

Pai astazi a schimbat meniu la firma de catering rolling on the floor)))) nu ma mai cauta asta dupa ce i-am spus la sotul ei si la fetele ei rolling on the floor

| Emma30555 a răspuns (pentru relian):

Nu l a obligat nimeni sa se combine cu femeie maritata si cu asa diferenta de varsta. Si lui i-a convenit relatia. Si el a avut interesele lui, mai ales ca femeia avea si bani. Daca femeia asta era barbat si tipul asta era femeie tot asa gandeai sau ai fi judecat o pe amanta? Gandeste te bine. De ce sa te incurci cu oameni casatoriti? Ca sa i santajezi? Adevarul este ca voi nu sunteti suficienti de maturi... Nu este vorba de infractiune aici. Tot turnator te numesti cand te bagi in relatia cuiva. Tu nu ai facut niciodata nimic ce nu vroiai sa se afle? Gandeste te la ceva minor. Sunt atatea lucruri pe care le facem sau le spunem si apoi le regretam. Nu putem arunca cu piatra cand nici noi nu suntem perfecti. E treaba lor ce fac, probabil sotul ei o va ierta caci ma indoiesc ca poti insela pe cineva si acel om sa nu aiba nici o banuiala daca relatia dureaza de ceva timp
Nu e totul alb sau negru