Salut. Nu cred că te ajuta răspunsurile răutăcioase sau in doi peri ale unora. Am sa îți răspund clar la subiect: totul depinde de vedeta ca om și metodele alese pentru interacțiunea cu fanii. Majoritatea vedetelor, din Ro sau din afara au Manageri de Social Media care la rândul lor supervizează și coordonează o întreagă echipă. Aceștia se ocupa cu realizarea, montarea și editarea clip-urilor, short, mesaje promoționale cât și cu răspunsul la mesajele și scrisorile fizice primite de vedetă. Extrem de puține vedete se ocupa personal de conturile lor sociale. Și asta din doua motive: 1. Nu au pur și simplu timp suficient și 2. Evită oamenii toxici. Foarte multe mesaje trimise vedetelor conțin ura nedisimulată, amenințări cu tenta sexuală sau cu moartea, bullying si body/look shaming. Când primești mii de mesaje zilnic și multe dintre ele sunt negative ai nevoie de ajutor, o echipă care se ocupa cu blocarea/raportarea respectivilor utilizatori, filtrând conținutul deplasat și negativ. In concluzie poți să încerci desigur. Însă nimeni nu îți garantează că vedeta in persoana îți va răspunde, ci mai degrabă un membru al echipei social-media a vedetei respective. Sper că te-am ajutat. Bafta
Vise - imagini văzute în somn
Visuri - așteptări, dorințe.
Pune mâna pe carte! Da` ce ești tu, Negruzzi să-mi dai mie lecții de română?
Vezi că ți-ai răspuns singură. Cred că era adresat altcuiva răspunsul.
Vedetele astea posteaza doar pentru like-uri. Nu citeste nimeni nici un mesaj de la postari. Asa ca nici nu iti va raspunde.
Suveranistii traiesc pe gratis in mintea ta inchisa
Apropo, tu ce mare vedeta esti? Ia lasa tu aici un Instagram daca te tine.
Eu nu vb de vedetede social media ci doar de o cîntăreațădin suedia căreia îi sunt fană. Mersi de explicație!
Salut din nou și mulțumesc. În context m-am referit la orice vedeta, am specificat doar Manager de Social media (care cum am mai scris se ocupă și de tot ce tine de scrisorile fizice, email etc). Dacă nu ai numărul de telefon privat al vedetei, orice alta modalitate de a îl/o contacta trece prin filtrul echipei mai sus amintite. Succes
Mulțumesc! Îmi doresc totuși să mă întâlnesc cu vedetă pe care o cautttt! Decât să îi scriu.