Tu unde pleci, Gogule?
I-auzi vorba lui hashe '' facem slalom intre cretini''. Si eu incerc sa fac asta. Te inteleg, dar asta e situatia. Sa ne complacem acum? Ne place sau nu, trebuie sa acceptam. Stai aici, ''fa saltul cum trebuie'', si actioneaza unde necesita.
Daca nu vom raspunde la astfel de intrebari pe parcurs se vor rari si pana la urma vor disparea, sper...
Treaba... ta eu o sa reapar miercuri spre k pana atunci sa revii la sentimente mai bune
Fa slalom printre ele! eu asa procedez! unele chiar ma amuza, altele imi sunt indiferente. raspund doar la cele unde am ceva de spus. si sunt multumit.
te sfatuiesc sa fi si tu la fel, maleabil! asa e mai usor de trait aici!
Ignora-le...intrebarile astea nu le gasesti in toate categoriile, ci doar la adolescenti, trivia/amuzante si conversatii. Uita-te la arta si cultura... poate te mai binedispune
De ce sa pleci? Mai exista si intrebari care chiar necesita un raspuns de ajutor
Si pe mine ma enerveaza postarile gen "ce faci","cine vorbeste cu mine","hai, jucam fazan"...pe tine care te deranjeaza cel mai tare?
Si am observat si eu ca desi uneori nu aprobi o intrebare, ea totusi apare probabil o aproba altii
Ia uite ce intrebare am gasit eu pe la tine.
http://www.tpu.ro/......re-si-are/
oare tu erai cel care posta atunci? :))
alexandra5stefan întreabă: