anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Promit sa revin pe site si sa fiu de ajutor atunci cand o sa dispara intrebarile astea de care imi e greata sa le vad.Mai da moderarea asta are vreun efect, daca 3 moderatori aproba intrebarile?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Taly, asta-i problema, ca raspunzi la ele, fie si "neserios", cum zici tu. Daca ne-am mobiliza toti sa le ignoram total, la un moment dat tot s-ar opri...straight face

15 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Tu unde pleci, Gogule?
I-auzi vorba lui hashe '' facem slalom intre cretini''. Si eu incerc sa fac asta. Te inteleg, dar asta e situatia. Sa ne complacem acum? Ne place sau nu, trebuie sa acceptam. Stai aici, ''fa saltul cum trebuie'', si actioneaza unde necesita.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca nu vom raspunde la astfel de intrebari pe parcurs se vor rari si pana la urma vor disparea, sper...

| SweetCandy a răspuns:

Treaba... ta eu o sa reapar miercuri spre k pana atunci sa revii la sentimente mai bunelaughing

| hashe86 a răspuns:

Fa slalom printre ele! eu asa procedez! unele chiar ma amuza, altele imi sunt indiferente. raspund doar la cele unde am ceva de spus. si sunt multumit.
te sfatuiesc sa fi si tu la fel, maleabil! asa e mai usor de trait aici!

| JackieSue a răspuns:

Ignora-le...intrebarile astea nu le gasesti in toate categoriile, ci doar la adolescenti, trivia/amuzante si conversatii. Uita-te la arta si cultura... poate te mai binedispune happy

| marry a răspuns:

Dar de ce trebuie sa pleci... poti sa ignori acele intrebariwinking

| Elena97M a răspuns:

Le aproba doar utilizatorilor noi venitzi. Stiu; sunt lipsite de inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce sa pleci? Mai exista si intrebari care chiar necesita un raspuns de ajutor happy

Si pe mine ma enerveaza postarile gen "ce faci","cine vorbeste cu mine","hai, jucam fazan"...pe tine care te deranjeaza cel mai tare?

Si am observat si eu ca desi uneori nu aprobi o intrebare, ea totusi apare sad probabil o aproba altii straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU imi sterg contul doar ca nu o sa fiu atata de activ(mai de loc), pai ce intrebari sa alegi sa raspunzi cand pe prima pagina e plin de intrebari puse la misto:
Cum sa omor pe cineva, prin ce metoda...(ceva de genul)
Sariti cu un id!
Si asa mai departe. oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

,, Bun venit in Rromania nu mai tine smecheria laughing "

La noi nu stiu cat o sa mai tina smecheria da la fel ca si Pasarea Phoenix vom muri si ne vom naste tot din propria cenusa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A cata oara este de cand tot pleci de pe site? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia uite ce intrebare am gasit eu pe la tine.
http://www.tpu.ro/......re-si-are/
oare tu erai cel care posta atunci? :))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigma tu esti un fel de Daniel Stan al TPU ului dezvaluiri incendiare si si argumenteee laughing) stirea zilei.ai fi bun la antenewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@prince_of_persia-stiam eu ca-mi pui o vorba la antene, problema este ca eu nu-l sufar pe felix, insa tinand cont ca tu si tudor sunteti buni prieteni, ce nu faci tu pentru mine? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tudore, pleci si vii cand vrei, slava domnului ca tu nu dai raspunsuri hlizite toata ziua buna ziua, daca ar fi sa ne luam la bani marunti, multi dintre noi ar trebui sa mai inchida si gura sa nu mai debiteze "hlizeli".