Logic,2.
Dar cu calcule:daca un elefant nu are coarne si ii adaugam noi 5 atunci mai adaugam inca cate 5 urechi pentru fiecare ureche.Raspuns:12 urechi.
Îmi place logica dumitale. Dar dacă te uiți la o propoziție din asta încerci să ignori tot ceea ce știi. Adică eu îți spun de exemplu că există maimuța roz. Și te întreb, ce culoare are maimuța? Tu o să îmi zici că una din culori sigur e roz dar nu o să îmi spui și maro căci nu am specificat acea culoare(tu te gândești doar la afirmațiile mele strict, nu și la altceva). Nici aici nu am specificat ceva de unde se poate deduce că iepurele are 2 urechi, e ceva ce știai tu fără să îți spun eu, înțelegi?
Doar putin.
Ești simpatică.
Care jumate a rotii unei masini se roteste cu viteza mai mare, cea de sus sau cea de jos?
Roata se invirteste intreaga, nu jumatatile cu viteze diferite.
Vorbim de o linie orizontala imaginara, ce e asa greu?
Judeci persoana după convingerile religioase, deci mai degrabă în al tău.
Atunci cita logica poate avea urmatoarea afirmatie: omul a provenit de la maimuta, maimulta de la niste,, reptile", reptilele de la pesti,...din niste atomi, care au aparut din nimic? plus ca doar omul are ratiune.
Ai dreptate. Are mai multa logica " Dumnezeu nu are inceput si sfarsit, fiul lui care a fost coceput prin minune mergea pe apa si facea din apa vin si alte 1000 de bla bla bla-uri ". Are mult mai multa logica
.
Si de ce nu as face-o mai Greynutz? Copila imi zice mie ca ii se pare ciudat ca ne tragem din maimute dar nu vede nimic anormal ca majoritatea prostiilor din Biblie vorbesc despre magie si cam atat. Mereu am avut impreisa ca toata prostia asta de religie a fost ca in filmul The Man from Earth (2007). Uita-te la film ca sa intelegi ce spun. Ori sunt doar mincinuni inventate ori prosti care au vazut o chestie si au inteles altceva. Ex, "minunile" din ziua de azi. Stiu ca religiosii sunt prea dusi ca sa inteleaga efectul placebo dar majoritatea deja isi dau duhul cu " vai VAAAAAAAAAAAAAI MINUNEEE, a fost DUMNEZEUUU WAAA" si alte prostii de genul.
Purplefirexx întreabă:
anonim_4396 întreabă: